Managerul Ford a fost numit "Liderul industriei auto in 2009"

De Iulian Cazacu
Publicat Luni, 18.01.2010
Managerul Ford Motor Company, Alan Mulally, a fost numit "Liderul industriei auto in 2009" de catre Automotive Hall of Fame.

Stephen Polk, presedintele Automotive Hall of Fame, l-a numit pe Alan Mulally Liderul industriei auto in 2009. Motivul acestei numiri este inspiratia de care a dat dovada Mulally, acesta reusind sa stabilizeze Ford atunci cand economia si industria erau in criza.

"Sincer, a fost nemaipomenit pentru intreaga industrie si in special pentru comunitatea noastra pentru ca ne-a amintit tututor ca inca putem concura la scara globala. Nu-mi pot imagina un parteneriat mai bun decat cel pe care il am cu Alan", spune Bill Ford.

Desi nu se preconizeaza ca Ford sa declare anul 2009 incheiat cu profit, situatia economica a producatorului american este mult mai buna decat in 2008, cand Ford a inregistrat pierderi de 14.6 miliarde de dolari.

Ford a castigat la salonul auto de la Detroit premul pentru masina anului, cu Focus, si premiul pentru utilitara anului, cu Transit Connect. Mulally a promis ca 2011 va fi un an profitabil pentru Ford. "Partea buna e ca acum Ford are masinile pe care oameni chiar si le doresc, asa ca am devenit parte integranta a revenirii economice", spune Mulally.

via | detnews.com

Comentarii (2)

  • Carlos
    Tipic american... se autoproclama imparati ! Doar pentru ca e pe teritoriu american, locul de unde a inceput criza, nu inseamna sa negam meritele celorlalti presedinti de concerne auto. Ford e numai o piesa din jocul de puzzle ce compune industria auto.
    3 2
  • erata
    nu au castigat cu focus ci cu fusion
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru