Mansory a modificat primul său BMW: X5 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.09.2010
Tunerii de la Mansory au realizat primul lor pachet pentru un model BMW. Alesul a fost X5, dar vor urma X6 şi Seria 7.

Esential

4.2 secunde îi sunt necesare lui Mansory BMW X5 M să accelereze de la 0 la 100 km/h.
300 km/h este viteza maximă a acestui model în versiunea Mansory.

Mansory, compania elveţiană de tuning cunoscută pentru modificarea supercar-urilor, a creat primul său pachet pentru un producător premium – BMW. Kit-ul vizează modelul X5 în versiunea facelift, dar cei de la Mansory promit că acesta este doar începutul. Tunerii au modificat chiar şi versiunea M a lui X5, reuşind să reducă timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h la doar 4.2 secunde şi să aducă viteza maximă la nivelul de 300 km/h. Puterea a urcat la 670 CP şi cuplul motor este acum de 950 Nm.

La nivelul exteriorului, cei de la Mansory au aplicat un set de aripi umflate, un set de praguri laterale şi un set de bare de protecţie faţă-spate. Lăţimea lui X5 a crescut cu 70 de milimetri la nivelul părţii frontale, în timp ce posteriorul este cu 80 de milimetri mai lat. Bara de protecţie spate integrează un sistem de evacuare din oţel inoxidabil cu patru ţevi şi un difuzor de aer din fibră de carbon. Uşa hayon-ului a primit un spoiler din fibră de carbon pentru a mări forţa de apăsare aplicată punţii spate.

Suspensia a fost coborâtă cu 40 de milimetri, iar X5 M a primti un sistem de frânare sport.

Interiorul lui BMW X5 primeşte un volan sport şi este modificat la comandă pentru fiecare client, toate schimbările fiind operate la sediul companiei sau la service-ul autorizat din Germania. Modificările estetice şi mecanice pot fi realizate şi la alte reprezentanţe Mansory. Pe viitor, cei de la Mansory vor realiza un pachet pentru X5 dar şi pentru Seria 7.

Via | Mansory

Comentarii (7)

  • DAAA!
    Asta da X5. L-au coborat insa prea mult. Stiu ca-i vorba de detalii tehnice dar acum aduce cu un monovolum.
    0 4
  • Cel mai frumos SUV ramane X5 M. Apropo de noul seria 6 la televizor au spus ca o sa aibe si un V8 de 600 Cp, acum nu stiu daca M sau .... .
    2 1
  • ?
    pai astia de la Mansory le fac mai urate decat sunt
    4 3
  • ......
    pacat de bara din fata k in rest e facuta extraordinar de frumos...
    2 1
  • ...deacord cu...luci.....spoileru ala e...tare urat in rest e fain
    2 0
  • Am zis monovolum. Am gresit. Arata a break.
    0 2
  • george
    Foarte frumos este BMW 6 , am inteles ca motorul de varf o sa aiba 600 Cp , video interior exterior : http://www.bmwblog.com/2010/09/23/exterior-and-interior-videos-bmw-6-series-coupe-concept/
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru