Maserati pregateste o surpriza pentru Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.09.2008
Salonul de la Paris va gazdui o premiera importanta si in dreptul Maserati, care pastreaza insa misterul.

Fiecare constructor auto se pregateste cum poate pentru cel mai mare salon european al anului, care isi va deschide portile saptamana viitoare. Maserati nu putea sa faca exceptie, brandul italian cautand sa starneasca curiozitatea publicului cu un mesaj publicat pe site-ul sau oficial.

Tridentul italian anunta oficial o surpriza in cadrul Salonului de la Paris, insa pastreaza o doza de mister asupra premierei. Italienii ofera publicului vizitator o lista cu posibilele surprize: un nou model, un nou sediu central, o noua campanie publicitara, un nou site, o noua declaratie privind planurile de viitor, un nou logo, un nou concept de showroom sau un nou stil de design.

Multi specialisti au anticipat un nou model, care sa umple golul creat dupa lansarea sportivei GranTurismo. Un exemplar de mici dimensiuni, care sa imprumute designul promovat de fratele sau mai mare si trasaturile sportive.

via | Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru