Maşina lui Jerry Seinfeld, un Porsche Carrera GT, scoasă la vânzare

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.02.2011
Un Porsche Carrera GT, care i-a aparţinut actorului american Jerry Seinfeld, a fost scos la vânzare de un dealer din SUA.

Esential

330 de km/h este viteza maximă pe care o poate atinge Porsche Carrera GT.

Cunoscut ca un pasionat auto şi un mare fan al modelelor Porsche, Jerry Seinfeld a cumpărat în 2004 un exemplar al supercarului Carrera GT, produs în acelaşi an. Astăzi modelul este scos la vânzare de un dealer american, după ce comediantul nu a parcurs decât 5111 kilometri la volanul supercarului, ceea ce face ca maşina să prezinte o stare tehnică şi estetică foarte bună.

Modelul se vinde cu un certificat care atestă faptul că maşina i-a aparţinut lui Seinfeld. Porsche Carrera GT este un supercar exclusivist, produs de Porsche în doar 1270 de unităţi, dintre care doar jumătate au ajuns în Statele Unite. Nume celebre precum Tiger Woods, Ralph Lauren, Jay Leno sau pilotul de Formula 1, Christijan Albers, au parcat în garajul lor câte un exemplar Carrera GT.

Exemplarul lui Jerry Seinfeld este vopsit în culoarea neagră şi vine cu o tapiţerie de nuanţă gri la interior. Sub capotă se ascunde un motor V10 de 5.7 litri, capabil să livreze 600 de cai putere.

Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în 3.9 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 330 de km/h. 

via | motorauthority

Comentarii (8)

  • Am vreo 80 de lei in portofel.. Ofera cineva mai mult?!!
    11 0
  • in acest caz eu ma retrag :(
    poate tu iti permiti sa arunci cu bani in caini. . .
    6 0
  • "Sub capotă"
    Motorul este asezat central, nu tocmai "sub capota"...
    2 2
  • @coco
    Da. Este central. Acoperit de o capota.
    7 0
  • @coco
    o fii motorul central totusi vorbim de o motorisca v10 care sigur se intinde pe ceva suprafata, cu siguranta nu ocupa cat un L4 de Toyota MR2 si "central" e destul de impropriu spus pentru ca nu se afla sub scaun. Mai corect mi se pare motor amplasat inaintea puntii spate.
    1 0
  • Sabina
    Motor
    Pozitia motorului se refera la pozitionarea sa raportata la punti. Frontal = pe puntea fatza sau inaintea ei. Central = intre cele 2 punti. Si pozitionare in spate cum e de ex porsche 911 sau Broscuta veche. Exista totusi o controversa, unele GTuri performante gen Ferrari 612 au motorul pozitionat inaintea soferului dar in spatele puntii fata. Teoretic este motor central dar oficial e motor fata.
    2 0
  • pozitia motorului se refera intradevar la pozitia fata de punti, insa astfel: Frontal - destul de explicit. Spate, cu motorul in spatele puntii spate. Central - motorul in fata puntii spate.
    0 0
  • @sabina
    Nu e nici o controversa, e motor fata-central sau motor amplasat dupa puntea fata, multe masini au acest layout, in general roadstere, Z3, Z4, Z8 (cred) , corvette, viper, se disting dupa botul foarte lung si rotile fata sunt mai catre botul masinii. (nam talen la exprimare la ora asta) Cauta FMR layout, front-mid engline rear wheel drive.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru