Mazda atinge o cota de piata istorica in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.04.2010
Mazda a anuntat oficial ca trendul ascendent al vanzarilor i-a adus o cota de piata de 2% in Romania, o valoare record pentru constructorul japonez.

Desi piata auto din Romania se confrunta cu rezultate comerciale slabe, Mazda reuseste sa obtina performante notabile la noi in tara. Japonezii se pot lauda cu un maxim istoric de 2% al cotei de piata, pe segmentul autovehiculelor de import din luna februarie.

Vestile sunt cu atat mai imbucuratoare cu cat in primele doua luni ale acestui an, rezultatele au reprezentat o cota medie de 1.6%, cu 0.4 puncte procentuale mai mult, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Per total, Mazda a reusit sa livreze in primele doua luni ale anului 100 de unitati.

Cristian Rigu, country manager Mazda Romania, a declarat ca "performanta se datoreaza in mare parte gamei tinere. Unul dintre cele mai vandute modele a fost SUV-ul CX-7, in primele doua luni acesta inregistrand o cota de piata de 4.3% pe segmentul sau. Conform datelor proprii, trendul vanzarilor va ramane ascendent, iar in luna martie volumul de unitati il va depasi pe cel din primele doua luni, situandu-se la 127 de autovehicule", a incheiat Rigu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru