Mazda AZ-Wagon a fost lansata in Japonia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 29.09.2008
Mazda a lansat astazi in Japonia interesantele AZ-Wagon si AZ-Wagon Custom Style.

Esential

660 centrimetri cubi este cilindreea motorului care propulseaza Mazda AZ-Wagon

La scurt timp dupa introducerea pe piata a modelelor Wagon-R si Wagon-R Stingray pe piata japoneza, Mazda a anuntat versiunea redesenata a lui AZ-Wagon. Aceasta este o versiune bazata pe Suzuki kei. La fel ca aceasta, AZ va fi disponibila in doua variante, AZ-Wagon si AZ-Wagon Custom Style.

Clientii AZ-Wagon pot opta pentru un motor de 660 centrimetri cubi, aspirat normal sau supraalimentat. Gama de transmisii este generoasa, fiind disponibile patru cutii de viteze si posibilitatea de a alege intre tractiune fata sau tractiune integrala.

Pretul lui AZ-Wagon in Japonia, cu toate taxele incluse, pleaca de la 8.700 dolari si poate ajunge pana la 14.000 dolari. AZ-Wagon Custom Style pleaca de la 12.000 dolari si poate costa chiar si 15.910 dolari. Mazda are o tinta de 2.000 unitati pe luna pentru intreaga gama, in comparatie cu telul Suzuki de 18.000 unitati pe luna.

Via | Carscoop

Taguri: AZ, AZ-Wagon, Mazda

Comentarii (1)

  • ~!~TEXAN~!~
    Ce fel eee :))
    Tata Nano se pare ca are concurenta :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru