Mazda MX-5 20th Anniversary, disponibil in Romania de la 20.990 €

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.03.2010
Seria speciala limitata MX-5 20th Anniversary poate fi comandata si in Romania. Mazda va produce doar 2000 de unitati inseriate.

Esential

20.990 de euro cu TVA inclus este pretul de pornire al lui MX-5 20th Anniversary in Romania.
2000 de unitati ale seriei speciale vor fi produse.

Reprezentantii marcii Mazda in Romania au anuntat ca editia speciala limitata MX-5 20th Anniversary Edition este disponibila la comanda si in Romania, preturile plecand de la 20.990 cu toate taxele incluse.

Versiunea aniversara Mazda MX-5 este bazata pe varianta Soft Top 1.8 Emotion, dezvoltand 126 CP si 167 Nm. Deosebirile apar insa inca de la exterior, acolo unde 20th Anniversary Edition este dotat cu o grila frontala si manere cromate, cromul regasindu-se, de asemenea, si la nivelul blocurilor optice frontale. Jantele de 17 inch din aluminiu si logo-ul care certifica apartenenta modelului la seria speciala completeaza elementele aditionale disponibile. In sfarsit, seria limitata MX-5 poate fi comandata impreuna cu trei nuante de caroserie - True Red, Crystal White Pearl si Aurora Blue - ultima fiind creata special pentru versiunea aniversara.

La interior, Mazda MX-5 20th Anniversary va dispune de piele pe volan, pe frana de mana si pe manerul schimbatorului de viteze, pedalele sport fiind fabricate din aliaj.

Interiorul va dispune, de asemenea, de o placuta aniversara inseriata care ii va arata tot timpul posesorului care este numarul de ordine al masinii pe care o conduce.

via | Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru