Mazda MX-5 facelift vine la Paris

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.09.2008
Mazda va aduce la Paris o versiune redesenata a celebrului MX-5. Acesta sunt primele fotografii "scapate" de niponi.

Desi Mazda programa prezentarea oficiala a primelor fotografii cu faceliftul lui MX-5 in ziua de presa a Salonului de la Paris, internetul le-a jucat inca o data feste responsabililor de comunicare ai niponilor. Si, ca de obicei, publicatia online care a rupt prima barierele este km77.com, un portal spaniol extrem de rapid care reuseste sa ne prezinte primele imagini cu noul model Mazda inaintea tuturor. Evident, pretul platit de noi, "muritorii" de rand, este faptul ca fiecare fotografie prezentata de spanioli "beneficiaza" de prezenta unui watermark de dimensiuni mari care, cel putin pana vin imaginile oficiale, acopera partial elementele stilistice importante ale modelului.

Galeria foto prezentata de km77 prezinta atat versiunea Roadster, care vine - clasic - insotita de un soft top, cat si cea Coupe-Roadster, cu un plafon dur actionat electric. Diferentele de design nu sunt atat de radicale pe cat si-ar fi dorit fanii marcii, blocurile optice, prizele de aer si spoilerele fiind redesenate subtil.

Spiritul conservator al designerilor Mazda continua si la interior, unde plansa de bord reia practic elementele actuale, cu mici diferente la fel de subtile.

Km77.com nu a publicat inca datele tehnice ale noului MX-5, acestea urmand sa fie afisate de catre Mazda in ziua lansarii oficiale de la Paris. Adica joi, 2 octombrie.

via | km77

Taguri: MX-5, Mazda

Comentarii (1)

  • alex87nfs
    mda
    am vazut acum cate zile pe tvr 2 era o emisiune auto cu morsa aia nu stiu cum o cheama..erau pe transfagarasan si testau mai multe roadstere printre care si modelu asta..motor micut draguta motor fata tractiune spate esenta roadsterului..nu e z4 dar are la fel de mult succes..succes urmatoarei generatii pace
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru