Mazda sărbătoreşte 900.000 de unităţi MX-5 cu ediţia Record Series

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.05.2011
Mazda a lansat MX-5 Record Series, o ediţie limitată a roadsterului popular, menită să celebreze cele 900.000 de unităţi livrate la nivel mondial.

Esential

160 de cai putere dezvoltă cea mai puternică versiune a modelului Mazda MX-5 Record Series.

Mazda a decis să sărbătorească un nou record de producţie al celui mai popular roadster din istorie, celebrul MX-5, cu o ediţie specială, botezată Record Series. Modelul celebrează atingerea unei cifre de producţie de 900.000 de exemplare, consemnată în luna februarie a acestui an.

Pentru a fi pe placul cât mai multor pasionaţi, Mazda a lansat Record Series în două echipări diferite, diferenţiate de culorile folosite la exterior şi de ceea ce găsim sub capotă.

Entry-level-ul este versiunea Record Series Black, vopsită în culoarea negru Sparkling şi echipată cu un propulsor de 1.8 litri şi 126 de cai putere. Aspectul exterior este personalizat cu ajutorul unor jante de 18 inch, cu o evacuare dublă şi cu elemente cromate. La interior, clientul primeşte volan şi schimbător îmbrăcate în piele, cu cusături Dark Grey, tapiţerie din piele, inserţii cromate, un pedalier din aluminiu, climatizare automată, Bluetooth şi pilot automat.

Cealaltă versiune, Record Series White, vopsită în culoarea alb Crystal, este echipată cu un motor de 2.0 litri şi 160 de cai putere.

Modelul, construit special de un dealer din Italia, aduce în plus faţă de versiunea Record Series Black şi faruri cu xenon, sistem audio Bose şi scaune Recaro îmbrăcate în piele neagră.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru