Mazda2 a castigat "Ecobest"

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.11.2007
Mazda2 a ocupat locul al doilea la "Masina Anului 2008", dar a primit si multe alte distinctii in acest an.

Esential

2 reprezinta locul de la COTY 2008 si denumirea micului model nipon.

La doar doua luni dupa lansare, noua Mazda2 a primit deja mai multe distinctii.  Un premiu special a fost castigat de Mazda2 in Europa Centrala si de Sud Est. 14 jurnalisti auto renumiti din aceasta regiune au acordat modelului distinctia „Ecobest”, pentru cea mai putin poluanta masina a anului 2007.

Principalul motiv care a condus la castigarea acestui premiu este strategia de reducere a greutatii aplicata noii Mazda2, care a permis reducerea masei autovehiculului si, implicit, a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.

Pe langa acest premiu, Mazda2 a fost votata de catre expertii auto, de catre mass-media si de catre public drept Masina Anului in mai multe tari – printre acestea se afla Austria, Croatia si Danemarca. 

In ceea ce priveste competitia Masina Anului 2008 in Europa, Mazda2 a ocupat locul 2. Noua Mazda2 se afla si in finala competitiei Masina Anului 2008 in Romania.

Taguri: Mazda, Mazda2

Comentarii (1)

  • un cor
    nu ne place...
    ca nu scrie pe ea audi sau bmw sau mercedes sau volkswagen...
    ce conteaza cit de buna e?...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru