Mazda2 e World Car of the Year 2008!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 21.03.2008
Juriul international al competitiei World Car of the Year a decis: Mazda2 bate Ford Mondeo si Mercedes C-Klasse!

Esential

4 este numarul editiilor World Car of the Year care au avut loc pana acum.

Noua generatie a lui Mazda2 a primit cea mai inalta distinctie acordata de juriul concursului "World Car of the Year", intrunit anual la Salonul de la New York, aflat in desfasurare in aceste zile.

Modelul japonez a fost ales primul dintr-o lista de 39 de masini nominalizate de catre cei 47 de membri ai juriului din 24 de tari de pe Glob. Juratii nu au notat doar popularitatea unui model sau a altuia, procesul debutand cu o analiza completa individuala pe baza unor parametri clari, de la design la calitate si de la performante la siguranta. In final, pe podiumul concursului Mazda2 a fost urmat de Ford Mondeo si de noua generatie a lui Mercedes C-Klasse.

"Noul model compact al celor de la Mazda face ca generatia anterioara sa se piarda in negura timpului. Noua versiune este inedita si are un design foarte personal la exterior. versiunea ceva mai sportiva cu trei usi lansata la Salonul de la Geneva a determinat reactii pozitive in toata lumea auto si a reprezentat argumentul final pentru juriul World Car of the Year.

Clientii vor fi atrasi de noul Mazda2 datorita aparitiei sale atragatoare si inaltului nivel de echipare standard in comparatie cu pretul de pornire", se arata in comunicatul oficial al juriului international de la New York.

Castigatorii anteriori ai competitiei desfasurate anual au fost Lexus LS460 (2007), BMW Seria 3 (2006) si Audi A6 (2005).

Via | Mazda 

Comentarii (2)

  • Mazda 2,:))))))))))))))))
    Aceasta masina nu isi merita acest trofeu.Este o parere personala.......
    0 0
  • Victor
    DA?
    Te-ai urcat vreodata intr-o Mazda prietene?Probabil dc era un Clio erai de acord,ca de..romanu` nu stie decat de VW Opel si Renault
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru