Mazda3 Mirai, ediţie limitată de 16.990 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.02.2011
Mazda3 este disponibilă acum în România cu o ediţie limitată, botezată Mirai, care vine cu modificări estetice şi tehnice importante şi cu un preţ de 16.990 de euro.

Esential

16.990 de euro costă Mazda3 Mirai în România.

Mazda caută să sporească interesul publicului pentru modelul său compact cu o serie limitată, botezată Mirai. Cu un nume originar din japonezul "viitor", modelul compact propune o serie de dotări suplimentare, atât la nivel estetic cât şi tehnic.

Ediţia specială este disponibilă împreună cu motorizarea pe benzină de 1.6 litri şi 105 cai putere, în nivelul de echipare TE. Mazda a îmbogăţit însă substanţial lista de dotări, exteriorul fiind personalizat cu bare faţă şi spate sport, proiectoare de ceaţă, stopuri cu LED, jante de 17 inch, din aliaj, vopsea metalizată, ornament cromat pentru ţeava de eşapament, eleron posterior, fixat pe hayon şi logo-ul Mirai.

Pentru interior, Mazda3 Mirai primeşte elementele specifice nivelului de echipare GTA, care accentuează spiritul sportiv. Vorbim aici despre scaune sport, cadrane cu iluminare roşu-violet, cotieră glisantă, iluminare interioară uşi şi covoraşe speciale. Lista de dotări va mai include şi Bluetooth, conexiune auxiliară pentru iPod şi USB, cruise control şi senzori de parcare spate.

Pentru această ediţie limitată, Mazda percepe 16.990 de euro cu TVA, clienţii beneficiind de garanţie extinsă la 5 ani şi ofertă de finanţare.

Mazda3 Mirai este deja disponibilă în reţeaua autohtonă a constructorului japonez.

Comentarii (5)

  • Cum sa dai frate pe un obosit de motor de pe vremea dacilor acel arhi-bine-cunoscutul 1.6 atatia bani.Te indrepti spre o alta marca care iti ofera un turbo si putere mai multa.Nu mai vorbesc de cuplu.Chiar tarile bananiere trebuie sa inghita toate porcariile astea??Si pana la urma e cam scump focusu asta in alte haine
    5 4
  • b
    ESTE RECLAMA
    2 0
  • Sylver
    @HAHA
    Ce reclama grosolana....si nu e prima pe acest site in ce priveste Mazda. De alte marci de ce nu spuneti niciodata cu ce editii speciale vin? Va pot enumera eu vreo alte 4 marci cu editii speciale in cls compacta.
    17 mii euro pt un 1.6 aspirat arhaic? Chiar ca 'afacere' nu gluma :) In banii astia la concurenta europeana iei motor turbo aspirat. Sau iti iei tot o japoneza: Civic 1.8 140 cai sau Lancer.
    1 1
  • Asta e Romania!!!
    Fratilor aici e Romania nu Germania, Austria, Suedia, etc.Si se mai intreaba constructorii auto dc nu au vanzari, pai la asemenea preturi nici n-or sa aiba ever, cel putin nu japonezele, coreenele si cele frantuzesti.

    Numai bine!
    1 1
  • Domnule Abcd, nu mai abera! Ia-ti matale o americanca si, lasa-ne. Probabil esti fan VW si doar atat sti. Daca nu ar vinde, cum ar putea fi printre primele la cifra de vanzari in Romania? Si asta cand sunt inca destul multi care inca nu au auzit de japoneze.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru