McLaren anunţă cele 35 de oraşe unde va fi disponibil MP4-12C

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 23.05.2010
McLaren a anunţat cele 35 de oraşe în care noul supercar britanic MP4-12C va fi disponibil începând cu anul viitor.

McLaren Automotive a anunţat cele 35 de oraşe unde modelul MP4-12C va fi disponibil odată cu intrarea acestuia pe piata auto. Dealerii din 19 ţări aflaţi pe lista de aşteptare sunt încă evaluaţi de constructorul auto şi cel puţin 23 dintre aceştia vor fi aleşi înainte ca MP4-12C să debuteze în cadrul Goodwood Festival of Speed.

Din lista acestor oraşe nu puteau lipsi Parisul, Londra, Tokyo sau Los Angeles-ul. Pentru cei din Orientul Mijlociu, McLaren MP4-12C va fi disponibil în şapte orașe, două dintre acestea fiind în Arabia Saudită. În Marea Britanie supercar-ul britanic va putea fi “admirat” în Manchester şi Birmingham, în timp ce americanii îşi pot achiziţiona un MP4-12C din Tampa, Florida.

Peste 500 de dealeri au aplicat pentru cele 35 de licenţe, iar oficialii McLaren se aşteaptă la o creştere în 2012. Acestă creştere a numărului de licenţe va fi influenţată direct de vânzările noului model. Până în prezent, supercar-ul britanic a generat reacţii pozitive şi a atras deja 2.500 de oameni care şi-au exprimat intenţia de a cumpăra un astfel de exemplar.

Via | McLaren

Comentarii (5)

  • Excomunicatorul
    Da
    Smecheri McLaren astia...
    5 4
  • mclaren
    Miezul celor de la McLaren a declarat ca Bugatti Veyron e o masina de cacao... ca sa ma exprim frumos. Asteptam sa vedem marea lor realizare!!! Nu neg ca sunt buni. Sunt constient ca oamenii sunt geniali ..dar am asa o placere sadica in a astepta un mic esec al lor numai datorita arogantei de care au dat dovada.
    5 3
  • Sper sa mi-l permit
    In linie dreapta nu cred ca va fi mai rapid decat McLaren F1, cu atat mai putin decat Veyron. Pe circuit m-as mira sa fie mai lent decat Veyron-ul, cel putin pe circuite mai virajate. VW stie ca Veyron-ul nu este suficient de rapid pe circuit, cel putin nu pentru cei 1001 CP pe care ii are.
    Din punct de vedere al confortului si interiorului este suficient sa tinem cont de faptul ca Veyron este de 4-5 ori mai scump, Asa ca m-as mira sa fie superior McLaren -ul.
    Sunt doua masini din clase total diferite. McLaren MP4-12C se bate cu Audi R8 V10, Porsche 911 Turbo S, Ferrari 458 Italia si Lamborghini Gallardo, fata de care este cel putin mai puternic.
    3 0
  • MDA
    La noi Ferari cica nu mai fac fata la cereri , deci cred ca era o afacere buna sa vine si la noi , se gasea cine sa cumpere .
    2 0
  • Care-s orasele, vroiam sa cumpar la Brasov unul !!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru