McLaren ar putea construi MP4-12C cu patru locuri

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.06.2010
McLaren ar putea construi o versiune cu patru locuri a proaspătului lansat MP4-12C. Modelul britanic va dispune de acelaşi propulsor V8 de 3.8 litri.

Proaspătul lansat McLaren MP4-12C ar putea primi o versiune cu patru locuri. Supercar britanic va fi un coupe 2+2 care va dispune de același motor V8 de 3.8 litri care produce până la 600 de cai putere și dezvoltă un cuplu motor maxim de 600 Nm. Performanțele versiunii cu patru locuri vor fi mai scăzute comparativ cu cele ale modelului curent datorită greutății mai mari.

McLaren MP4-12C spintează de la 0 la 200 de km/h în mai puțin de 10 secunde și poate rula cu o viteză maximă de 320 de km/h. McLaren MP4-12C va dispune de aceeași transmie cu dublu ambreiaj și sapte trepte. În ceea ce privește spațiul interior, versiunea cu patru locuri a supercar-ului britanic nu va fi capabilă să gazduiască patru adulți, scaunele din spate fiind mult mai potrivite pentru copii.

McLaren MP4-12C 2+2 nu va fi primul supercar al britanicilor care dispune de mai mult de două locuri. Celebrul McLaren F1 are o configuraţie 1+2, scaunul şoferului fiind poziţionat central. Pentru cei interesați de achiziționarea lui MP4-12C 2+2 prețul acestuia se va situa în jurul sumei de 145.000 de euro.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • sper sa fie tare bravooo!!!!!!!!!!!11
    1 2
  • ...
    Partea interesanta e ca stirea asta a aparut acum cateva zile pe topspeed unde avea si o poza (randare) care purta semantura avarvarii. Deci parerea mea este ca avarvarii da tonul acestor stiri chiar si in occident.
    Interesant...
    3 0
  • ...imi place ironia ta...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru