McLaren şi TAG Heuer au lansat un ceas în ediţie limitată

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.01.2011
Pentru a sărbători unul dintre cele mai longevive parteneriate din lumea Formulei 1, McLaren şi elveţienii de la TAG Heur au lansat un ceas de colecţie, care va fi produs în ediţie limitată.

Esential

26 de ani împlineşte colaborarea dintre McLaren şi TAG Heuer.

McLaren şi TAG Heuer se bucură în prezent de cel mai longeviv parteneriat de sponsorizare din Formula 1. Începută în 1985, colaborarea dintre cele două branduri a împlinit recent 26 de ani de existenţă, un motiv suficient de bun pentru a sărbători. Bineînţeles, un asemenea eveniment trebuie celebrat cu un ceas de colecţie, lansat cu ocazia expoziţiei organizate zilele acestea de TAG Heuer în Geneva.

Creaţia producătorului elveţian de ceasuri poartă numele celui mai nou model McLaren, supercarul MP4-12C, şi încearcă în acelaşi timp să se apropie de culorile, materialele şi designul modelului britanic. Cronograful elveţienilor foloseşte un indicator din fibră de carbon, material inspirat de şasiul supercarului, o adevărată inovaţie în lumea maşinilor de stradă, preluată din Formula 1.

Mecanismul ceasului este dezvăluit parţial de fundalul decupat, sugerând astfel transparenţa tehnologiei. Ceasul dispune de un cronograf ce poate fi acţionat simplu dar şi de un tahimetru.

Mecanismul ceasului este închis într-o carcasă din titaniu, care scade considerabil masa totală, iar prinderea se realizează cu ajutorul unei curele din piele Alcantara. Aceasta din urmă prezintă cusături de culoare portocalie, nuanţă care aminteşte de tradiţia modelelor sportive create de McLaren.

Noul ceas TAG Heuer MP4012C Cronograph va fi produs într-o ediţie limitată, de numai 1000 de exemplare, ce urmează a fi vândute prin intermediul dealerilor McLaren.

via | wheelsunplugged

Comentarii (1)

  • mihai , mihai bond
    si arata ora egzcta ?
    astept varianta fake
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru