Mercedes a adus la Geneva seria SLK 2Look Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.03.2009
Constructorul din Stuttgart a dezvaluit la Geneva seria limitata 2Look Edition, bazata pe roadsterul SLK.

Mercedes a venit la Geneva cu o editie special pregatita pentru roadsterul SLK. Botezata 2Look Edition, seria limitata va aduce doar cateva imbunatatiri estetice si se va axa in primul rand pe contrastul caroserie/tapiserie.

La nivel exterior, noua editie limitata se individualizeaza prin blocurile optice pe fond negru si jantele de 18 inch din aliaj, care pot fi comandate cu finisaj "titanium silver" sau "dark shadow". Logo-urile 2Look regasite pe aripile laterale intregesc lista de elemente distinctive. La interior tema contrastanta se continua si la nivelul tapiseriei si la nivelul portierelor, culorile folosite fiind tot alb si negru.

Seria speciala 2Look Edition va putea fi comandata impreuna cu versiunile SLK 200 Kompressor, SLK 300 Kompressor si SLK 350 Sport. Viitorii clienti vor plati 2100 de euro in plus pentru editia 2Look, la suma totala urmand sa se adauge si 1990 de euro pentru culoarea alba a caroseriei sau 580 de euro pentru cea neagra.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru