Mercedes a lansat doua editii speciale ale lui G-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.02.2009
Cu ocazia aniversarii a 30 de ani de cand G-Klasse este in productie, Mercedes lanseaza doua editii speciale ale acestui model.

Mercedes G-Klasse aniverseaza 30 de ani de cand este in productie, motiv pentru care a primit doua editii speciale. Cele doua versiuni speciale sunt numite EDITION30 si EDITION30.PUR. Versiunea PUR a lui G-Klasse este bazata pe G280 CDI W461 si are un ampatament marit.

Clientii Mercedes care aleg modelul G-Klass EDITION30.PUR pot opta pentru unul dintre cele doua pachete off-road, care ii confera modelului capacitati deosebite pe teren accidentat. Acestea include pneuri all-terrain montate pe jante de aliaj de 16 inch, ornamentele de aripi flexibile, grila de protectie pentru blocurile optice si o capota pe care se poate sta in picioare. Interiorul cuprinde patru scaune care pot fi imbracate in piele sintetica sau intr-un material rezistent la uzura si covorase din cauciuc. In materie de confort, G-Klasse EDITION30 beneficiaza de un sistem de incalzire auxiliara si aer conditionat manual. Capacitatile off-road ale acestui model sunt accentuate de interiorul axat pe functionalitate si durabilitate.

G-Klasse EDITION30 este bazat pe sasiul W463 al lui G500 si primeste un tratament premium prin intermediul tapiteriei din piele de la interior si al elementelor de design de la exterior. Modelul este vopsit in negru si detaliile sale sunt puse in evidenta cu ajutorul unor ornamente cromate.

In cazul lui G-Klasse EDITION30, accentul este pus pe confort si design, spre deosebire de EDITION30.PUR, unde proiectantii s-au concentrat asupra utilitatii si capacitatilor off-road.

Via | Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru