Mercedes a lansat un pachet de performanta pentru C63 AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.10.2009
Performantul Mercedes C63 AMG a fost "condimentat" de divizia sportiva a constructorului din Stuttgart cu inca 30 de cai putere si un nou sistem de franare.

In timp ce constructorii japonezi isi concentreaza atentia asupra Salonului de la Tokyo, Mercedes anunta un pachet de performanta pentru deja performantul C63 AMG. Kitul va fi disponibil pentru ambele variante de caroserie, break si sedan, si va aduce o serie de imbunatatiri la nivel vizual si mecanic.

Performance Package Plus vine cu inca 30 de cai putere pentru propulsorul V8 de 6.2 litri, capabil sa dezvolte pana la 487 de cai putere la 6800 de rotatii si 600 de Nm la 5000 de rotatii. Multumita noului aport de putere, sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 4.4 secunde, in timp ce intervalul 0-200 de km/h este scurtat cu 1.2 secunde, pana la 13.9 secunde. Limitatorul ramane la locul lui, asa ca acul vitezometrului se va opri la doar 250 km/h.

Pentru a putea tine in frau cei 487 de cai, C63 AMG vine si cu un sistem de franare mai performant, care asigura soferul ca masina se poate opri prompt in situatii de risc. Aspectul exterior este personalizat cu un eleron discret din fibra de carbon, pozitionat pe usa portbagajului, in timp ce la interior, soferul se va bucura de un volan sportiv imbracat in piele sau alcantara.

Clientii care isi doresc cea mai noua gaselnita a diviziei de performanta Mercedes pot scoate din buzunar de la 7080 de euro pentru varianta C63 AMG sedan si de la 6426 de euro pentru C63 AMG Estate.

via | Zercustoms

Comentarii (7)

  • FRUMOSA FOC!
    1 0
  • IULIAN
    MERG PE CARLSSON
    CAUTATI LA CARLSSON MODELUL CK63,SI O SA VEDETI DIFERENTA VIZUALA INTRE CELE DOUA MASINI
    0 0
  • c 63.......
    dupa ce ca este o masina nebuna o facuto si mai nebuna.......
    fratilor legatio cu lanturi cand o lasati pe strada ca asta e mancatoare de oameni...........
    0 2
  • ......
    E MANCATOARE DE BMW-URI MAI BINE ZIS....:)))) SE PARE CA bmw-UL RAMANE TARE IN URMA...CE SE INTAPLA?
    1 1
  • decimus4u
    cum adica mancatoare de bmw.........
    ma faci sa rad ma baiatu........
    cati ani ai......serios acum............
    MERCADES da clasa la lux,la altele da nu la sportivitate.........
    citeste si u ceva sa te intereseze si dupa aia vi ss imi dai dreptate.
    0 2
  • BBi
    Mercedes da clasa la lux,dar BMWu nu are masina mai tare de 507 cai!? ;)
    1 0
  • @tzenu_bmw
    Tin sa t contrazic C63 AMG mai ales cu acest Performance Packege este mai rapid decat orice bmw fie el m3 sedan,m3coupe,m5 sau m6 in linie dreapta 4,4s 0-100km/h fata de 4,6s ale lui m6 ca sa nu mai zic de 4,9s la m3 sedan,daca pornim de la viteza mai mare diferenta este si mai sesizabila.O sa-mi zici ca un m3 este mai rapid pe circuit cu 1-2 secunde si ai perfecta dreptate! dar tu traiesti pe circuit sau in realitate?oricum diferentele alea d 1-2 s le poate scoate DOAR un pilot profesionist nu un sofer normal! In realitate un C63 AMG este net superior lui M3 fiind mai luxos,mai confortabil si mai rapid acolo unde conteza cu adevarat (depasiri,iesiri rapide de pe strazi etc).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru