Mercedes-Benz a înregistrat vânzări record în iunie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.07.2010
Mercedes-Benz a atins un nou vârf istoric în materie de vânzări în luna iunie, cu 113.300 de unităţi vândute. Şeful departamentului de marketing se aşteaptă la o creştere importantă în cel de-al treilea sfert al anului.

Germanii de la Mercedes-Benz au înregistrat un vârf în materie de vânzări în luna iunie a acestui an. Doar în cea de-a şasea lună a acestui an, Mercedes-Benz a vândut 113.300 de unităţi, reuşind să depăşească recordul precedent cu 13.2 procente. Creşterea vânzărilor a fost realizată în baza modelelor S-Klasse şi E-Klasse, deci nu vorbim de o întâmplare graţie programelor de casare de pe unele pieţe, ci de un număr sporit de clienţi pentru constructorul german.

Nemţii se aşteapă la creşteri ale vânzărilor cu două cifre în perioada următoare pe pieţele din Statele Unite ale Americii şi Japonia. Fiecare dintre cele două pieţe a prezentat o creştere care depăşeşte 20 de procente şi prognozele sunt fericite pentru cei de la Mercedes-Benz. Vânzările din China s-au triplat, făcând cea mai mare piaţă auto din lume să rămână cel mai „client” pentru Mercedes-Benz.

"În iunie am reuşit să creştem vânzările cu un procent de peste 10% pentru cea de-a opta oară la rând.

Ne aflăm într-o poziţie excelentă pentru ne descurca foarte bine în următoarele luni şi plănuim să continuăm succesul Mercedes-Benz cu o creştere signifiantă în cel de-al treilea sfert al acestui an", a declarat Joachim Schmidt, şeful departamentului de vânzări şi marketing al Mercedes-Benz.

Grupul Daimler se aşteaptă la rezultate bune şi pentru facelift-ul lui Smart ForTwo, care a fost prezentat în această lună. Modelul respectiv ar trebui să aducă vânzări sporite mărcii germane după ce vânzările acesteia au scăzut cu 13.3 procente în iunie şi cu 17% în prima jumătate a acestui an.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (10)

  • mercedesu' ie masini bune dom'le

    .. ceea ce va uram si dvs :)
    5 3
  • BRAVO
    Pe BMW blog. com , scrie ca in IUNIE 2009 BMW a vandut 16.744, Mercedes 15.155, AUDI 7,524 si in IUNIE 2010 BMW a vandut 19,182 , Mercedes 18.997 , AUDI 8.601 . Cea mai buna crestere a avut-o Porsche , chiar daca vorbim de masini putine , dar totusi este Porsche si anume 2.141 fata de 902 anul trecut.

    Daca sunt corecte datele , BMW este urmat foarte aproape de Mercedes si apoi AUDI.

    Cred ca scaderea vanzarilor AUDI este cauzata de faptul ca lumea a observat ca AUDI este un VW in alte haine.

    Mercedes a crescut cel mai mult in procente pentru ca , calitatea este totusi de partea lor.
    9 4
  • Din ce tara provine clasamentul de care vorbesti ? Fii mai clar in exprimare !!!
    1 1
  • pentru JAN
    da, dar "lumea a observat" ca tu esti un alt prost in haine de om care scrie pe unde apuca....
    3 3
  • ba io nu mai inteleg....peste tot numai cresteri ...ce naiba criza asta-i o fantoma sau ce?...mi-mi tau din salar la altu iar..tva,...pensi...si astia vand mai ceva ca inainte de criza....si inca ceva ...cine-i verifica pe astia cu declaratiile lor in materie de vanzari,ma refer la toate firmele?
    2 0
  • CRIZA
    BMW , AUDI si MERCEDES vand mult in SUA si CHINA.
    1 0
  • BrillClubKIA.ro
    Ete na...
    D`aia nu mai ploua-n beci ca au crescut vanzarile la Mercedes. Se pare ca stirile astea nu au nimic de-aface cu realitatea romaneasca, sau mai bine zis cea est-europeana. Pai ce putere de cumparare au ei si ce putere de cumparare avem noi?
    1 4
  • iarasi
    @BRIL
    copilu aici se vorbea de masini , kia este la jucarii ..sst
    3 1
  • @BrillClubKIA.ro
    Si ce ai vrea sa scrie in Automarket?! Despre stirile de la ora 5 sau despre masini? Sau Mercedes n-o fi masina? Sau tre' sa scrie doar despre KIA? Si mie imi place KIA (dar nu numai), insa nu fac asa urat...
    3 1
  • cristi
    @JAN
    audi nu a vandut prea mult deoarece inca nu s-a lansat noul a6, iar noul a8 abia din iulie au inceput livrarile.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru