Mercedes celebrează 45 de ani de AMG cu o ediţie specială SL65 AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.06.2012
Mercedes şi AMG au lansat o ediţie specială a actualului SL65 AMG pentru a sărbători 45 de ani de colaborare, o vârstă de-a lungul căreia s-au născut modele legendare.

Esential

630 de cai putere oferă SL65 AMG 45th Anniversary Edition.

Mercedes şi AMG sărbătoresc 45 de ani de la crearea primului produs de performanţă. Pentru a celebra cum se cuvine vârsta record, germanii au lansat o ediţie specială a proaspătului SL65 AMG, produsă, după cum probabil aţi ghicit, în doar 45 de exemplare.

Pentru a individualiza cât mai bine versiunea 45th Anniversary Edition, Mercedes a folosit o vopsea metalică specială, de culoare gri, a înlocuit grila standard, şi a adăugat o serie de accesorii din fibră de carbon: carcase pentru oglinzi, un deflector şi un eleron posterior şi o extensie pentru spoilerul faţă. Estetica personalizată este completată de un set de jante marca AMG Performance Studio, cu dimensiuni de 19 inch pe faţă şi 20 de inch pe spate.

La interior, pachetul 45th Anniversary aduce cu sine o piele specială, cu nuanţe de gri perlat şi bej, cusută special la nivelul scaunelor sport cu reglare electrică. Pentru capitonarea acoperişului s-a folosit piele Nappa. Volanul sport prezintă elemente din fibră de carbon, iar pe consola centrală a fost amplasată o plachetă care aminteşte tuturor de numărul limitat de exemplare în care a fost produsă ediţia.

Sub capotă se ascunde aceeaşi arhitectură ca a SL65 AMG-ului de serie.

Vorbim de motorul V12 de 6.0 litri, bi-turbo, ce oferă 630 de cai şi 1000 de Nm, capabil să propulseze maşina de la 0 la 100 de km/h în 4 secunde, până la o viteză maximă, limitată electronic, de 250 km/h.

via l gtspirit

Comentarii (3)

  • chitac
    Un SLK mai mare si cu motor de combina de treierat.
    0 13
  • La multi ani AMG! Si nu baga in seama toate comentariile de la neavizati, astea rautacioase!
    1 0
  • chuck norris
    astept varianta coupe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru