Mercedes CLS shooting brake va debuta la Salonul Auto de la Paris

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.12.2009
Mercedes ar putea prezenta in Cadrul Salonului Auto de la Paris de anul viitor versiunea shooting brake a noii generatii CLS.

Mercedes ar putea aduce la Salonul Auto de la Paris din 2010 noua generatie a lui CLS, germanii urmand sa prezinte odata cu aceasta si o versiune shooting brake a modelului. Daca acest lucru se va intampla, BMW Seria 5 Gran Turismo si Porsche Panamera vor avea parte de un nou competitor.

Mercedes CLS shooting brake va imprumuta elemente de design folosite pentru crearea conceptului Fascination, care a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris din 2008. De asemenea, modelul va dispune de portiere fara rama si datorita masei reduse si al coeficientului aerodinamic scazut va deveni un adevarat competitor pentru rivalii sai.

Versiunea shooting brake a lui CLS se va baza pe platforma actualului E-Klasse si va dispune probabil de aceleasi motorizari. In acest caz, sub capota noului model, vom putea regasi unitati diesel si benzina V6 si V8, dar si propulsoare supraalimentate cu patru cilindri.

via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • :)
    abia astept sa-l vad live.. Mircea ne vedem acolo :P
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru