Mercedes lanseaza A-Klasse Special Edition 2009

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.04.2009
A-Klasse incearca sa atraga ceva mai multi cumparatori prin lansarea unei editii speciale limitata la 5500 de exemplare.

Mercedes a prezentat astazi o ultima editie speciala a lui A-Klasse, inainte ca modelul de clasa mica a constructorului din Stuttgart sa isi ia adio in aceasta forma de la segmentul premium pe care l-a ocupat in ultimii ani prin vanzarea a 1.8 milioane de unitati in intreaga lume. Versiunea speciala se numeste Special Edition 2009 si combina unele elemente estetice unice cu adaugiri tehnice si de confort.

A-Klasse Special Edition 2009 primeste bare negre orizontale la nivelul grilei radiatorului, jante de 16 inch cu noua spite in nuanta Titanium Silver si un logo Special Edition amplasat pe triunghiul format de linia usilor si montantul parbrizului. Posesorii versiunii speciale A-Klasse vor putea alege, in pretul de baza, nuanta exterioara a caroseriei din intreaga gama de vopseluri metalice disponibile pe acest model si vor avea la dispozitie, de asemenea in versiunea de start, proiectoare de ceata.

Interiorul lui A-Klasse Special Edition 2009 iese in evidenta prin combinarea negrului si a cenusiului in paleta de nuante existente pe bord, pe tapiterie si pe interiorul portierelor.

Printre elementele speciale care isi fac loc pe editia speciala Mercedes A-Klasse se numara covorasele din velur cu sigla Special Edition si marginile negre lucioase ale consolei centrale. Volanul multifunctional, levierul schimbatorului si manerul franei de mana sunt imbracate in piele. A-Klasse Special Edition vine, de asemenea, la pachet cu pachetul Light and Sight (senzori de lumina, oglinzi cu efect anti-orbire, lumini separate si ajustabile pentru locurile posterioare si iluminare a pragurilor) si cu pachetul Seating Confort, care dispune de scaune ajustabile pe toate directiile si la nivelul pernei sezutului si de suport lombar pentru sofer si psagerul din dreapta.

A-Klasse Special Edition 2009 este un pachet disponibil pe toate versiunile de motorizare ale modelului Mercedes, urmand ca exemplarele care poarta logo-ul Special Edition sa fie produse intr-o editie limitata la 5500 de unitati.

via | Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru