Mercedes: "Nu ne intereseaza Volvo"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.05.2008
Seful Daimler AG, Dieter Zetsche, a dezmintit zvonurile conform carora Volvo ar putea ateriza in curtea germanilor.

Esential

18 luni este perioada pe care Alan Mullaly le-a acodat-o responsabililor Ford pentru gasirea unui cumparator pentru Volvo.

Dupa ce presa europeana a inceput sa cultive zvonuri conform carora Volvo ar putea intra in portofoliul Daimler, seful grupul german dezminte si neaga complet aceasta informatie. "Avem deja Mercedes, o marca mai buna decat Volvo", spune Dieter Zetsche, CEO Daimler AG.

Pe de alta parte, desi Ford continua sa isi afirme sustinerea pentru marca suedeza, despre care grupul american sustine ca detine un rol important in economia acestuia, semnele ca Volvo va disparea in scurt timp din portofoliul Ford - dupa modelul Jaguar si Land Rover - se intetesc.

Astfel, dupa ce Alan Mullaly a hotarat ca productia Volvo sa scada in urmatoarea perioada pentru a se reduce la maximum costurile, acesta a cerut responsabililor Grupului, intr-o sedinta a Consiliului de Administrare, sa gaseasca in cel mai rapid timp posibil un cumparator pentru Volvo. Timpul de realizare a acestui plan: 18 luni.

via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • george
    LE AJUNGE TZEAPA...
    ...pe care si-au luat-o cu Chrysleru`...nu mai fac si a doua oara o asemenea prostie...
    0 0
  • Crysty
    da
    Are dreptate gica ! E informat !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru