Mercedes pregateste E63 AMG Black Series Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.07.2009
Varful de performanta al actualului E-Klasse ar putea fi chiar E63 AMG Black Series Coupe, asteptat sa debuteze in 2012 cu peste 525 de cai putere.

Pentru ca a stiut intotdeauna sa pastreze ceva si pentru cei mai excentrici fani ai sai, Mercedes pregateste celebra varianta Black Series pentru varianta coupe a noului E-Klasse AMG. Zvonurile intra in contradictie cu declaratiile oficialilor, care au afirmat ca nu mai este loc pentru inca o varianta AMG. Cu toate acestea, daca ne aducem bine aminte, nemtii au negat si faptul ca va exista versiunea AMG, dezvaluita deja.

E63 AMG Black Series Coupe va fi supus unui intens program de reducere a masei totale si isi va trata clienii cu piele fina alcantara, insertii de aluminiu si doar doua scaune sportive. Senzatiile tari vor fi asigurate de un motor V8 de 6.2 litri, regasit pe versiunea AMG "de baza", a carui putere va sari insa cu siguranta de 525 de cai putere.

Momentan nu exista detalii despre data de lansare a versiunii de performanta, divizia AMG fiind momentan ocupata cu pregatirile de lansare a noului SLS. Chiar si asa, atunci cand va fi lansat, Mercedes E63 AMG Black Series va fi disponibil intr-un numar redus de exemplare si la un pret foarte piperat.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • wow
    ultimul am auzit ca a fost o bestie... sunt curios cum va fi acesta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru