Mercedes S-Klasse: sistemul audio Bang & Olufsen în dotarea standard

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.08.2010
Mercedes a anunţat că va introduce sistemul audio Bang & Olufsen cu 15 difuzoare pe toate versiunile lui S-Klasse. Până acum, sistemul de înaltă calitate era prezent doar pe versiunile AMG.

Esential

1200 watt este capapcitate sistemului audio Bang & Olufsen.

Mercedes a anunţat astăzi oficial că toate versiunile modelului S-Klasse vor primi în dotarea standard sistemul de sunet semnat de Bang & Olufsen, regăsit până acum doar pe alternativa de performanţă, S63 AMG. Sistemul audio include 15 difuzoare şi este capabil să ofere 1200 de watt, garantând în acelaşi timp o calitate specifică produselor din segmentul premium.

Tehnologia danezilor vine cu tweetere la nivelul fiecărei oglinzi laterale, lumini LED de interior adaptive, care pot fi controlate de pe interfaţa centrală, şi cu un senzor de lumină instalat la nivelul oglinzii centrale. Senzorul este responsabil pentru adaptarea lumnii ambientale LED la diferitele condiţii de luminozitate din habitaclu.

Sistemul de sunet vine de asemenea şi cu senzor de prezenţă pentru pasagerii de pe locurile din faţă, care optimizează volumul şi calitatea sunetului în funcţie de aceştia

via | germancarblog

Comentarii (3)

  • :)
    asta nu e pt cocalari:))))
    5 0
  • V8 turbo
    deja vad ca au elemente in comun cu Audi.

    Oricum S-classu a fost si va fi lider mult timp de aici inainte.
    6 1
  • Victor
    Mercedes
    Traiasca Lexus LS,Hyundai Equus si mai toata competitia pt ca ii determina pe astia de la Mercedes sa ofere masini dotate pe masura banilor pe care ii cer..
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru