Mercedes sarbatoreste G-Klasse cu doua editii speciale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.05.2009
Mercedes a lansat doua editii speciale ale modelului G-Klasse: Edition.PUR si Limited.30. Cele doua versiuni speciale vin cu o serie de accesorii noi.

Pentru a celebra nasterea modelului G-Klasse, Mercedes a anuntat ca va lansa doua editii speciale ale off-roader-ului pur. Botezate G Edition.PUR si Limited.30, cele doua editii ale modelului vin cu accesorii noi si cu o echipare mai bogata.

Versiunea Edition.PUR are la baza varianta 280 CDI a seriei 461, capabila sa faca fata oricarui tip de teren accidentat. Editia aniversara a primit un ampatament mai mare si o serie de accesorii vitale pentru o iesire in off-road.

Modelul poate fi echipat cu pneuri normale 265/75 R16 fixate pe jante din aluminiu, bosaje flexibile, grila de protectie pentru blocurile optice fata, un acoperis intarit care poate suporta o masa mai mare si o usa a portbagajului cu deschidere dubla.

La interior, G-Klasse se individualizeaza prin tapiseria din material textil rezistent sau piele, covorase din cauciuc, aer conditionat manual si o aeroterma suplimentara.

De cealalta parte, editia Limited.30 are la baza versiunea G500 a modelului G463 cu ampatament marit, si a fost creata pentru a oferi confort si un caracter exclusivist.

La exterior, SUV-ul vine cu o vopsea metalizata de culoare neagra, jante din aliaj cu design special si logo-ul Limited.30. La interior, editia speciala vine cu piele speciala si un pachet de insertii din lemn.

via | Zercustoms

Comentarii (2)

  • mda
    Cu mare greutate , cu un efort urias , nu cred ca s-ar putea face o masina mai urita ! Specific german...(nemtesc)
    1 7
  • ALONSO
    @Gicu
    probabil ca la tine la tara acolo gicule nu vezi decat carute si tractoare...si brusc ai ajuns tu sa comentezi despre mercedes...
    oricum nu cred ca te ai suit vreodata in vreunul
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru