Mercedes SLC, primele fotografii spion

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.08.2007
Primele impresii despre viitorul supercar Mercedes vin odata cu primele fotografii spion.

V-am tot anuntat ca Mercedes lucreaza cu diviziile interne HWA si AMG pentru construirea unui nou supercar care sa inlocuiasca SLR McLaren, supercar care nu a avut un succes notabil.

Anuntul unui nou supercar venit de la Sttutgart a facut inconjurul lumii si a starnit numeroase discutii. Dupa ce au aparut primele ipoteze cu viitorul model, a venit vremea si primelor fotografii spion. Imaginile ne confirma ca proiectul a avansat destul de mult si ca este inspirat din liniile clasice ale modelelor Mercedes din anii '50.

Ne referim la lungimea supercarului, asa cum apare in fotografiile spion, si la atitudinea lui agresiva si eleganta in acelasi timp. Supercarul este asteptat pentru o prezentare oficiala la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor. Pana atunci, va trebui sa ne multumim cu primele fotografii spion care ne pot da o idee cu privire la ce trebuie sa ne asteptam.

Comentarii (29)

  • gogu infologu
    Am cumva vedenii ?!
    Poate ma convinge cineva ca asta nu e de fapt un Viper, iar SLC-ul e pe dedesubt :D ?!
    0 0
  • asta e 100% viper
    0 0
  • confuzie clara
    apoi daca SLR Mclaren o avut succesu` pe care lo avut ...apoi cred ca "Mertzanu`" asta o sa fie si mai si :))
    0 0
  • luxxxien
    lol
    Alarm alarm!!!
    Designerii nemti sunt un pana de idei...
    Maine ne luam un C Klasse care e de fapt caroserie de Renault cu motor Fiat si mecanica Ford... Dar meid in jarmania....
    Poimaine cine stie... un Porsche Panamera ascus intr-o caroserie de Logan...
    0 0
  • 19-HEP
    HMM
    DIN SPATE MI SE PARE CA E UN VIPER . SI ASTA NU ARATA A SUPER-CAR CU MOTOR AMPLASAT FRONTAL.
    0 0
  • hammm
    sigur nu va arata asa, aduce prea mult cu DODGE Viper in ipostaza asta, nu cred ca Mercedes va reveni pentru acest model la designul anilor 50
    0 0
  • andr3i
    design slabut
    Mercedes are un design foarte bine definit la modelele actuale SL: continuitatea liniilor este foarte placuta rotunjimile bine definite, etc. Formatul pe care il are modelul asta nu pare a avea nimic in comun cu designul anterior. In plu ca se pare ca tuturor le seamana a Viper. Sper ca cei de la Mercedes sa nu cada in directia asta cu noul SLC.
    0 0
  • e viper domnilor!!! corectati pozele
    e greseala - masina din imagine este un prototip si nu de origine Mercedes-Benz si are la baza actualul dodge viper.
    0 0
  • !!!
    mai oligofrenilor , asha cum ziceau shi cei de mai sus acela este un viper , dar voi astia de la automarket nu avetzi cum sava datzi seama pentru ca crosetatzi toata ziua !!

    O zi placuta !!
    0 0
  • Cine va da informatiile?
    Daca un Viper o ajuns Mercedes, e grav. Eu cred ca mai bine v-ati informa mai mult decat sa faceti copy-paste la stirile pe care le primiti...asta e jurnalismul romanesc...ni se vara pe gat toate prostiile si suntem nevoiti sa la inghitim, ca alte informatii nu ni se dau. Pacat.
    Eu cred ca in cel mai bun caz este vorba despre o restilizare a Viper-ului, poate si ceva schimbari tehnice...dar sa ajungi sa spui ca e Mercedes...
    Cum saracia si-o dat seama ala care o facut pozele ca ala e Mercedes. Asa se pricepe la masini ca mine la nave cosmice.
    Cercetati informatiile care le primiti si de-abia dupa aceea oferitile cititorilor, altfel ajungeti sa ne poluati si sa ne murdariti creierele.
    0 0
  • NU ESTE NICIO GRESEALA!
    Lasand la o parte comentariile anapoda puse de unii dintre voi care se cred cei mai mari cunoscatori de masini si poate nici n-au permis de conducere vreau sa va spun ca ceea ce vedeti in imagine este un model complet nou - care poate sau nu sa semene cu Viper. Asta nu este treaba mea sau a automarket-ului... Este o stire, V-am expus-o! PUNCT... Orice comentariu ulterior care va contine injurii va fi sters!
    0 0
  • pt robert
    sunteti si voi ca si INTEL-ul impotriva AMD-ului, incorect DAR RAPID... Orice fraier (chiar si fara permis) vede ca e un viper...
    0 0
  • PROBA!
    Oameni buni! Nu este niciun Viper, o fi copiat dupa VIPER! Va mai expun o fotografie care demonstreaza ca este un test organziat de Mercedes.

    Fotografiile au circulat pe internet si toata lumea stie ca nu este un VIPER! deci mai reflectati!
    0 0
  • pharao
    mercedes viper
    masina are multe elemente de design viper, dar se vede ca e un test mercedes dupa masinile care sunt in jurul prototipului.
    anyway, sa vedem ce-o fi....
    0 0
  • bla bla robert
    in aceasi ordine de idei putem spune ca este un viper test, sau un bmw test. doar simplu fapt ca a venit cineva la teste cu un mertzan nu inseamna ca inima viper-ului e mercedes. v-ati aruncat ca mustele undeva, tot internetul asta :))
    0 0
  • pharao
    mercedes in piele de viper :)
    am rascolit putin net-ul referitor la acest articol si, da, intr-adevar aceasta masina are o caroserie cu elemente de viper.

    Prototipul foloseşte o parte a caroseriei de la Dodge Viper, în partea frontală, dar asemănările se opresc aici. SLC are un ampatament mai mare, apropiat de modelul curent SLR, cu o capotă alungită şi cabina amplasată mult în spatele vehiculului.
    eu as zice ca mai ales partea posterioara seamana foarte mult cu binecunoscutul Viper.
    dar e logic, daca tinem cont ca e un prototip si ca in momentul de fata ii intereseaza doar performantele mecanice, pot sa foloseasca kiar si o caroserie de vw pasat :) (doar ca ar trebui facute niste adaugari)
    Numele „SLC” este doar speculativ, şi s-ar putea schimba atunci când maşina de serie va ajunge pe piaţă spre vânzare
    0 0
  • Robertg , de ce nu stergeti comentariile injurioase? eu unul m-am saturat de atata zeama de scandal pe forumu asta!
    0 0
  • audist
    cretinoizi
    domnilor cei de la automarket au dreptate.daca tie ti se pare ca e viper nu inseamna ca si este.daca este viper ce mama draqu cauta cele mai noi modele mercedes in backround.ceea ce unii dintre voi capete patrate nu stiti este ca atunci cand se testeaza un model se modifica cat mai mult forma finala pt ca firmele concurente sa nu isi dea seama de forma finala.da seamana partial cu un viper PARTIAL DOMNILOR unii dintre voi oligofreni
    0 0
  • Viper vs Mercedes
    Articolul spune asa:

    Care-i legatura cu Mercedes-urile din '50 cand asemanarea cu Viper-ul e izbitoare?!?
    0 0
  • Viper vs Mercedes
    In comentariul de mai sus am vrut sa citez o fraza din articol, nu stiu de ce nu apare:
    "Imaginile ne confirma ca proiectul a avansat destul de mult si ca este inspirat din liniile clasice ale modelelor Mercedes din anii '50."

    Deci de unde e inspirat?
    0 0
  • pt Robert
    Nu am sa aduc injurii, dar m-am saturat sa tot citesc comentarii aiurea si cuvinte urate si discutii despre Logan la orice articol...apropo...ma mir, stirea asta a scapat! :)
    Sa revenim....Am curaj sa pun un pariu cu tine pe ce vrei tu ca ala e un Dodge Viper, nu un Mercedes. Iar celelalte modele de Mercedes din jurul masinii spionate sunt folosite exact pt a induce lumea in eroare. E imposibil ca Mercedes, cu toata istoria sa sacreeze o masina care sa semene atat de mult cu un alt tip de masina.
    Fii tu mai tare, Robert, si adu-mi argumente mai bune sa ma convingi ca ala e un SLC. Pana atunci, multa bafta si va rog insistent pe voi, cei de la Automarket sa fiti mai atenti la stirile pe care le afisati....au mai fost greseli...
    0 0
  • Se mai cearta lumea dar nici ca la noi
    http://www.thetorquereport.com/2007/08/mercedes_slc_coupe_spy_photosm.html#more
    0 0
  • Nemtii pot face masini
    fratilor o ardeti aiurea prin copaci. Nu stiu cati din voi au avut posibilitatea sa se "dea" cu merc lexus bmw. Nemtii stiu sa faca masini si punct. Japonezii nu se pricep inca si vor fi tot timpul cu 50 de ani in urma germenilo. eu am lucrat pt japonezi si nu m-au spart la tehnologie si la nimic. Sunt TOTAL pe langa. Incercati sa comandati o piesa in Japonia de la orice masina doriti voi(vorbesc aici de piese aduse pe original) si vedeti ce porcarii va vin. apropo am lucrat pt toyota si honda sunt niste cacaturi in comparatie cu merc sau bmw. NU SE COMPARA!!!!!!!!!!!!!
    Inventiile premiate an de an sunt cele de la nemti si nu de la japonezi - apropo de retarzii care isi dau cu parerea si nu au habar de masini. Si mie imi plac jucariile facute de japonezi dar cand vine vorba sa imi aleg o masina in care sa ma incante din toate punctele dse vedere aleg Merc sau BMW. Toti inginerii de la asiatici au vechi state de plata in europa la merc sau bmw sau vw. Parerea mea este ca multi fac port ilegal de creier cand sustin ca japonezii vin din urma. Sunt curios ce masini au condus ei si ce masini au in momentul de fata. Momentan sunt posesor de 2 BMW-uri ambele 5-uri dintre care unul este full options(blindaj inclus) voi compotii care ati avut lexusuri ce masini ati avut frate si cat costau? Probabil va veti inghiti protezele cand veti afla fisele tehnice ale asiaticilor. Merc e NO 1 apoi BMW iar restul sunt de consum si niste alternative pt inculti sau pentru cei care isi doresc sa para diferiti in aparenta.
    0 0
  • exploziv_2003
    Pt Cox
    Du-te te rog si lauda-te in alta parte....nu vreau sa te cataloghez dupa un singur comentariu facut, dar ai exagerat la maxim. Si eu sunt fan BMW....si daca esti as in informatia despre masini...mai informeaza-te cine vinde mai bine...de exemplu clasa lux: S-Klasse sau Serie7? Ai sa fii uimit probabil sa afli ca de 2 ani BMW sunt mai buni....Inca ceva...masinile japoneze sunt pt cei care nu isi permit o masina nemteasca, iar tu nu ai voie sa razi de asta. Poate tu ai o stea in frunte si te-ai nascut invelit in banuti....altii trebuie sa traga toata viata sa isi cumpere o casa si o masina, oricare ar fi ea. Sa-ti spun o intamplare adevarata dintre un roman si un medic renumit din Franta. Medicul avea o panarama de masina, aveai impresia ca ii pica si tabla, in halul ala arata. Romanul, amic cu medicul il intreaba de ce sta cu o asemenea masina, de ce nu isi ia altceva, mai bun, mai performant, ceva nou, pt ca sincer isi permitea.....Stii care a fost raspunsul doctorului? "- Masina asta ma duce de acasa la servici si invers. Cateodata o mai iau la cumparaturi, asa ca nu am nevoie de alta masina. e foarte buna asta pt ce am eu nevoie de ea." Si fiindca romanul venise si cu problema banilor, ca si-ar fi permis cam orice masina medicul, acesta a raspuns ca toti banii pe care ii castiga ii foloseste pt concedii, croaziera in fiecare an cu toate serviciile incluse, munte iarna, unde-i poftea lui inimioara.
    Asa ca dragule Cox, gandeste inainte de a vorbi...si chiar daca tu esti sufiecient de paionat de masinile puternice si dintre cele mai bune, e placerea ta si numai a ta...nu neaparat si a celorlalti care fie nu-si permit, fie...nu vor sa investeasca multi bani intr-o masina...Si raspunde-mi te rog la o intrebare: Cati bani faci tu cu masinile tale? Ca de cheltuit am idee cam cat!
    Si repet : Acesta nu este un Mercedes!!! Viper, da!
    Seara buna tuturor!
    P.S.: Scuze in cazul in care am greseli in ce am scris. Ma grabesc sa prind un bilet la film.:)
    0 0
  • audist
    pt cox si exploziv
    nu este viper.nu ma intereseaza ce masina si la ce firme ai lucrat pot spune ca tu gresesti grav. Japonezii dau clasa la noi tehnologii (hibrid, diesel) si da sunt de acord ca multi ingineri au fost scoliti in germania asha cum multi tehnicieni de la marile firme germane sunt japonezi.
    PS. Este mercedes :P
    0 0
  • scipio
    pt cox
    BMW seria 7 merge un pic mai bine de S-Klasse in Romania..si nici aici cu mult;dar in lume cea mai vanduta limuzina este S-Klasse...
    0 0
  • Schubler
    de ziaristi...
    Cand n-ai subiecte... inventezi!!! Cand nu stii ce e... dau cu parerea!!! Astea sunt bulshit-uri spuse in necunostinta de cauza... E ceva nou... Dar in nici un caz ce zice Automarket...
    0 0
  • Clarkson
    Dodge
    Dodge tine de Chrysler, adica de (pana de curand) alianta Daimler-Chrysler, adica pt. unii de la Dodge sa aiba masini de servici Mercedes mi se pare normal, nu era sa vina cu vreun Caliber. Nu vad de ce din simpla prezenta la un test cu Viper a unor Mertzane concluzionam "gata, e Mercedes".
    0 0
  • Chill
    E un mertz, n-ai ce sa-i faci... designu este inspirat de la modelul vechi slc. google it sa va convingeti. si nu inteleg ce va luati de bietii oameni, atata timp cat tot netu zice ca-i mertzan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru