Mini a creat un Cooper unicat in memoria unui membru Beatles

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.05.2009
Mini a prezentat un Cooper unicat la festivalul Mini United. Modelul a fost creat in memoria lui George Harrison, membru al formatiei Beatles.

MINI si-a sarbatorit aniversarea a 50 de ani la circuitul britanic Silverstone, intre 22 si 24 mai. Pentru a comemora acest eveniment, producatorul britanic de automobile a prezentat o versiune unicata a modelului Cooper, creata in memoria lui George Harrison, chitarist al formatiei Beatles.Modelul unicat a primit o serie de inscriptii si desene la exterior, precum si un set de jante vopsite in auriu.

Aspectul acestui Mini Cooper este inspirat de masina pe care o avea George Harrison, un Mini Cooper S din 1966, care era decorat intr-un mod similar. Mini-ul unicat ii va fi inmanat vaduvei lui George Harrison, Olivia, care reprezinta fundatia caritabila Material World. Vehiculul va fi vandut in cadrul unei licitatii ce va avea loc in decursul acestui an, iar profitul obtinut in urma vanzarii va fi donat fundatiei create de chitaristul Beatles in anul 1973, Material World.

Via | Carscoop

Taguri: Cooper, Cooper S, Mini

Comentarii (2)

  • Bethurbazal
    opinie
    22-24 aprilie, cred...
    1 0
  • Flower power
    Mini este cea masina careia ii sta bine in orice haina! Iar daca e si S ca motorizare, cu atat mai bine
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru