Mini Cabrio surprins nedeghizat

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.01.2008
Misterul total asupra noului Mini Cabrio, a fost spulberat de o fotografie spion care a surprins modelul complet nedeghizat.

Esential

175 de cai putere va oferi versiunea cea mai puternica a viitorului Mini Cabrio.

Constructorul britanic pregateste in mare taina a doua generatie decapotabila a modelului MINI asteptat sa debuteze spre sfarsitul acestui an. Viitorul model nu a reusit insa sa scape de aparatele de fotografiat ale spionilor care au reusit sa surprinda cabrioleta complet nedeghizata.

Asemeni generatiei noi in varianta hatchback, si decapotabila a crescut in dimensiuni fiind mult mai lunga decat actualul model. Schimbari importante se vor regasi la interior, care va fi complet regandit, si la nivelul de echipare mult mai bogat.

Noutatea cea mai importanta va fi noua gama de motorizari pe care BMW si PSA Peugeot-Citroen o vor oferi pentru varianta cabrio, nemtii urmand sa renunte la actualele unitati dezvoltate in colaborare cu Chrysler.

Mica decapotabila va dispune de trei versiuni pe benzina de 1.4 litri 95 de cai si 1.6 litri de 120 respectiv 175 de cai. Unitatea diesel va fi imprumutata tot de la BMW si va fi un turbodiesel de 1.6 litri si 110 cai.

Taguri: Mini, Mini Cabrio

Comentarii (1)

  • Diesel
    Eu cred ca ati vrut sa spuneti ca va fi imprumutat de la PSA. Eu nu am cunostinte despre un astfel de motor pe la BMW.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru