Mini va dezvalui la Geneva editia speciala Cooper Ray

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.02.2009
Standul constructorului britanic va gazdui la Geneva premeira unei editii speciale a modelului Mini Cooper, botezata Ray.

MINI va aduce la Salonul Auto de la Geneva o editie speciala dedicata pietei auto italiene. Britanicii sunt de parere ca noua versiune, botezata Ray, ii va atinge pe cei pasionati de moda personalizarii.

Mini Cooper Ray are la baza versiunea de 1.4 litri pe benzina, capabila sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 13.2 secunde si sa atinga o viteza maxima de 175 km/h. Consumul anuntat de Mini pentru aceasta versiune este de doar 5.3 litri/100 de km iar valoarea maxima a emisiilor atinge 128 de grame/km.

Editia speciala va fi disponibila in trei tonuri de culoare, Dark Silver, Midnight Black si White Pepper combinate cu alte sase culori diferite pentru oglinzile exterioare. Lista de dotari include printre altele DSC, discuri de frana pe toate cele patru roti, ABS, EBD si chiar CBC (Corner Brake Control).

In Italia, noul Mini Cooper Ray va avea un pret de pornire de 15.900 de euro.

Comentarii (1)

  • Ce ironie...
    Pe homepage la Automarket troneaza una langa alta stirile prin care se prezinta cel mai putin puternic Mini si cea mai puternica versiune a contestatarului sau - Alfa Mito.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru