Mitsubishi a lansat primul sau model utilitar electric: i-MiEV Cargo

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.10.2009
Mitsubishi va dezvalui oficial la Tokyo varianta utilitara a modelului electric i-MiEV, capabila sa satisfaca nevoile celor care isi doresc sa transporte marfa cu costuri minime.

Alaturi de noul concept PX-MiEV, Mitsubishi va aduce la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Tokyo si primul derivat al modelului i-MiEV. Este vorba despre o varianta de transport marfa, botezata sugestiv Cargo, care vine in intampinarea celor care detin afaceri mici sau isi doresc o masina capabila sa transporte multe cu un consum minim.

Bazat pe mini modelul electric care a devenit deja destul de popular la nivel mondial, i-MiEV Cargo promite un spatiu de incarcare cu o lungime de 1180 de mm, o latime de 1350 mm si o inaltime de 1100 mm. Pentru a usura incarcarea si descarcarea, japonezii au facilitat accesul in bena si au gandit o podea plata.

Propulsia este asigurata de acelasi motor electric de 60 de cai putere si 180 Nm, capabil sa ofere o functionare optima pe o distanta de maxim 160 de kilometri. Ca si in cazul fratelui sau cu cinci locuri, i-MiEV Cargo beneficiaza de tractiune spate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru