Mitsubishi Outlander facelift a debutat in China

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.09.2009
Mitsubishi, unul dintre marii absenti al Salonului Auto de la Frankfurt, a prezentat noul Outlander facelift in China.

Japonezii de la Mitsubishi au ales sa nu fie prezenti la Salonul Auto de la Frankfurt din motive economice, dar acest lucru nu i-a oprit sa prezinte noul Outlander facelift in China. CUV-ul de la Mitsubishi a preluat partea frontala a lui Lancer si prezinta un aspect mult mai agresiv, care va fi vazut in intreaga gama a producatorului japonez.

Posteriorul lui Outlander facelift a fost modificat subtil, dar pastreaza numeroase elemente de la prima generatie a acestui model. Barele de protectie au fost redeseanate, iar aripile si capota au fost si ele schimbate in cazul acestui facelift. Desi modelul din imagini este destinat pietei din China, exista posibilitatea ca acesta sa apara in aceeasi forma si pe piata din Europa. La interior, modelul a primit un nou volan si putem observa ca beneficiaza de padele pentru schimbarea treptelor de viteza.

Design-ul noului model Mitsubishi este preluat aproape intregral de pe conceptul Outlander GT prezentat in acest an la Salonul Auto de la New York.

La fel ca actualul Outlander, facelift-ul acestui model va beneficia de sistemul de tractiune integrala Super-All-Wheel-Control-System si de gama de motorizari existenta, care ar putea primi anumite imbunatatiri.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • mi se pare cunoscuta fata
    oare toate modelele mitsubishi vor avea fata noului lancer??
    1 0
  • ^_^
    primul model arata foarte bine dar faceliftul e gafat tare...fata agresiva merge doar la lancer, masina sport ce se vrea sa para nervoasa..volanul e copiat de la volkswagen modelele noi...
    1 1
  • Nereusit facelift
    Intradevar se pare ca atunci cand un model este reusit din prima, facelift-ul nu reuseste decat sa-l deformeze. Pe langa aspectul vizual, nici cel practic nu are puncte pozitive (ma refer la protectia in off road) si poate nici chiar in parcare nu e in siguranta cu radiatoarele expuse....
    Personal cred ca modelul vechi ar fi avut nevoie mai degraba de amortizoare adaptive si de o garda la sol mai mare putin, insotita poate de protectia evacuarii sau o reamplasare a ei.
    Apropo de model, mitsubishi merita nota 10 pentru accesoriile originale oferite de firma.
    1 0
  • Horrid
    o porcarie mai urata ca Skoda Yeti si aia chiar e hidos de dispropotionata si nearmonioasa.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru