Mitsubishi vine la New York cu prototipul lui Outlander GT

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Mitsubishi a anuntat ca va prezenta la Salonul Auto de la New York prototipul lui Outlander GT, care prezinta o parte frontala similara cu cea a lui Lancer.

Mitsubishi va prezenta la Salonul Auto de la New York prototipul unei noi versiuni Outlander, intitulata GT. Modelul prezentat la New York ar putea fi o versiune restilizata a lui Outlander, creata pentru a integra modelul in gama Mitsubishi, sau noul CUV al producatorului japonez.

Potrivit oficialilor Mitsubishi, noul Outlander GT va fi mai economic si mai puternic decat modelul actual. Acesta va beneficia de un propulsor MIVEC V6 de 3.0 litri, care promite putere si economie de carburant, alaturi de transmisia sa automata si sistemul de tractiune integrala denumit Super-All-Wheel-Control.

Mitsubishi a prezentat trei imagini teaser cu noul model, dintre care doar doua sunt clare. Din ce se poate observa, grila fata a lui Outlander GT este similara cu cea a modelului Lancer Evo X. Blocurile optice au un aspect similar cu cel al blocurilor optice cu care este echipat Lancer.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • CP?
    cam cati CP o sa aiba?
    peste 250-280 ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru