Modelele BMW vor aparea in viitoarele productii de la Hollywood

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.11.2009
BMW va semna un contract de promovare al modelelor sale in viitoarele productii de la Hollywood alaturi de compania de publicitate care a adus modelele Audi in filmele I,Robot si Iron Man.

Dupa retragerea din Formula 1, cei de la BMW au ramas cu un buget pe care il vor putea cheltui in alte scopuri. Prima alegere a fost promovarea marcilor detinute de concernul BMW pe marile ecrane, prin plasarea modelelor in filme si reclame. Tocmai de aceea, BMW este pe care sa semneze un contract cu cei de la Propaganda, o agentie de publicitate din Statele Unite ale Americii, care a avut un contract cu cei de la Audi in ultimii 13 ani.

Contractul celor de la Audi cu Propaganda GEM le-a adus nemtilor aparitii in filme precum I,Robot si Iron Man, lucru pe care il doresc si cei de la BMW pe viitor. Tocmai de aceea, marcile Mini, Rolls-Royce, BMW si motocicletele BMW vor fi promovate in peliculele de la Hollywood prin intermediul agentiei Propaganda.

Unul dintre celebrele contracte de plasare de produs ale marcii BMW a fost in filmul "James Bond – The World is Not Enough", cand Pierce Brosnan a condus un BMW Z8. Tot Pierce Brosnan a condus modelul BMW Z3 in anul 1995, in pelicula "Golden Eye", tot din seria "James Bond".

BMW a creat si o serie de scurt-metraje in 2001, intitulata The Hire. Totodata, BMW va fi sponsorul Jocurilor Olimpice din Londra din 2012. Odata cu noul contract, ne putem astepta sa vedem modelele BMW din ce in ce mai des in filmele de lung metraj, de data aceasta alaturi de actorul care joaca rolul principal.

Via | BMWBlog

Comentarii (2)

  • Pacat ca Pierce Brosnan nu mai interpreteaza rolul lui 007 arata bine si e foarte sexy.Daniel Craig este prea brutal si urat .
    4 2
  • ?
    Cristinuta e ce situ suntem oare??? pe monden.ro oare? :))
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru