Morgan va dezvalui un concept sportiv in luna august

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.03.2010
Constructorul de nisa Morgan a dezvaluit la Geneva intentia sa de a lansa in luna august a acestui an un nou concept, ce va da nastere unui model de serie sportiv cel mai devreme in 2012.

Salonul Auto de la Geneva nu a adus nimic special la standul Morgan, poate doar o serie de declaratii care au satisfacut curiozitatea fanilor. Constructorul britanic se pregateste de un nou model, gata sa iasa pe strada in maxim trei ani. Afirmatia ii apartine lui Charles Morgan, nepotul celui care a fondat constructorul de nisa.

Charles a lasat sa se inteleaga ca pasionatii brandului exotic vor putea face cunostinta cu un nou concept in cadrul evenimentului Pebble Beach Concours, ce va avea loc in luna august a acestui an. Conceptul va fi o masina sportiva, capabila sa transporte pana la patru pasageri, care nu va face rabat de la performante, sub capota urmand sa se gaseasca o unitate V8.

Produsul de serie, care va deriva din conceptul prezentat anul acesta, se va pozitiona undeva intre modelele traditionale Morgan si varful de gama Aero, ceea ce inseamna ca pretul sau se va opri undeva intre 40.000 si 50.000 de euro. Mai multe informatii despre modelul final vor fi dezvaluite in 2012 sau 2013, in apropierea lansarii.

via | autocar

Comentarii (1)

  • ...................
    foarte tari masinile astea
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru