Move Your Mind - un Saab Aero X din gheata

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.02.2008
Celebrul hotel din gheata din Suedia gazduieste o lucrare al carei punct de interes este un Saab de asemenea din gheata.

Dupa ce anul trecut au recurs la o metoda radicala de a-si promova noul 9-3 Convertible, suedezii de la Saab revin la gheata si ne fac cunostinta cu o opera de arta gazduita de celebrul IceHotel din Jukkasjarvi. Este vorba de un Aero X sculptat dintr-un bloc imens de gheata, lucrarea putand fi admirata sub titlul "Move Your Mind".

Sculptura a fost realizata de catre Simon Padian (designer-sef la Saab) si Tjasa Gusfors (designer la IceHotel) si poate fi admirata intr-o camera special destinata acesteia din cadrul hotelului al carui nume care a facut inconjurul lumii la lansarea sa.

"Camera Move Your Mind este creata pentru a reprezenta o calatorie, o curgere, o pulsatie care are rolul de a rupe si de a provoca perceptiile vizitatorilor in legatura cu ce este normal sau logic. Sculptura este construita pentru a crea o experienta audiovizuala care loveste in simturile vizitatorului. Speram ca publicul va privi lucrarea ca o provocare la nivel mental si ca va pleca de aici mai atras de brandul Saab", a declarat Simon Pandian, unul dintre cei care au construit efectiv lucrarea Move Your Mind.

via | Worldcarfans  

Taguri: Aero X, Saab

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru