MTM a creat cel mai puternic Audi S3: 380 de cai

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.08.2008
Casa de tuning MTM a reusit sa transforme un banal Audi S3 in cel mai puternic hatchback cu patru cercuri.

Tunerii de la MTM au luat-o razna. Dupa ce astazi v-am dezvaluit cel mai puternic Audi RS6 Avant creat vreodata, revenim astazi cu o alta realizare a celor de la MTM. Ea vizeaza tot un model Audi dar de aceasta data este vorba de cel mai puternic S3 creat vreodata.

Daca este greu sa va imaginati un break de 702 cai putere atunci cum vi se pare un hatchback cu 380 de cai. Casa germana de tuning a vrut cu tot dinadinsul sa iasa din anonimat cu un hatchback de senzatie, capabil sa doboare orice record de putere.

Botezat MTM Berlin S3 Clubsport, hatchback-ul modificat de nemti reuseste sa impresioneze si la exterior dar si atunci cand vine vorba de resurse ascunse sub capota. Dupa tratamentul aplicat de MTM propulsorul ofera 380 de cai putere si un cuplu motor impresionant, de 460 Nm.

Cu o asemenea putere S3 Clubsport este capabil de performante care rivalizeaza cu cele ale unui supercar veritabil: acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in mai putin de 5 secunde, in timp ce viteza maxima ajunge pana la 279 de km/h.

Pentru a putea tine in frau o asemenea putere, MTM a instalat si un nou set de frane care include, printre altele, etriere Brembo cu 8 pistoane.

La exterior exemplarul tunat de MTM se individualizeaza prin jantele de 19 inch din aliaj, vinilurile aplicate pe caroserie, pragurile laterale si vopseaua care poate fi aplicata la cerere pe acoperis, eleron, deflectorul spate si oglinzile retrovizoare.

Comentarii (2)

  • a3-s3
    drooling
    0 0
  • audist
    a3
    Am a3 de 170 de cai. Diesel. Sunt fan al consumurilor reduse. Dar... VREAU UNUL. :((
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru