MTM l-a făcut pe Audi TT-RS şi mai puternic

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Tunerii de la MTM oferă un kit de 472 CP pentru Audi TT-RS care costă 14.500 de euro. Opţional, clienţii pot alege un kit de frâne şi jante în valoare de 9.973 de euro.

Esential

472 CP dezvoltă motorul TFSI de 2.5 litri al lui Audi TT-RS în versiunea MTM.

MTM a prezentat noul său program de tuning pentru Audi TT-RS. Pachetul costă 14.500 de euro, dar scoate 472 CP din motorul TFSI de 2.5 litri al acestui model. Creşterea puterii la acest nivel duce la îmbunătăţirea dramatică a performanţelor şi la ridicarea vitezei maxime la 312 km/h. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 3.9 secunde, marcând o îmbunătăţire de 0.7 secunde, în timp ce viteza maximă este crescută cu 62 km/h faţă de standard.

"Nu contează ce obţinem pe dinamometru, ci ce putem să punem pe şosea", a declarat Roland Mayer, proprietarul şi şeful departamentului tehnic al MTM. Pentru a creşte puterea motorului, MTM a echipat modelul TT-RS cu un nou turbocompresor, o unitate ECU revizuită şi un nou sistem de evacuare. Modelul a fost testat deja la Nardo pentru a verifica viteza maximă.

Cei de la MTM oferă şi un kit de manevrabilitate contra sumei de 9.973 de euro. Acest pachet include un sistem de frânare cu discuri de 15 inch şi etriere cu opt pistonaşe, precum şi un set de jante de aliaj de 20 inch realizate prin forjare.

Etrierele cu opt pistonaşe sunt montate pe puntea faţă, roţile din spate având discuri mai mici şi etriere asemenea.

Via | WorldCarFans 

Comentarii (2)

  • Pentru jante si acele abtipilduri nu as plati in plus...arata superb originalul...
    Ce cuplu are ? E manuala sau automata ?
    2 0
  • @Lamborghini
    vreo 500 Nm

    prinde 100 km/h in 3.9 e cat R8 V10 dar e de 2 ori mai ieftin , fara a exclude garantie ( data de MTM ) deci ...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru