Murcielago cu numarul 3000, de vanzare pe eBay

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.02.2008
La numai o luna dupa ce a fost produs si apoi vandut, exemplarul Murcielago cu numarul 3000 este scos la licitatie pe eBay.

Esential

419.892 de dolari este pretul initial cu care a fost achizitionat exemplarul Murcielago cu numarul 3000.

Anul trecut, in preajma sarbatorilor, va anuntam ca brandul italian Lamborghini sarbatoreste nasterea exemplarului cu numarul 3000 al modelului Murcielago. Recordul de productie a fost sarbatorit cu mare fast si promovat intens in presa internationala.

Exemplarul, un Murcielago LP640 vopsit in culoarea gri Telesto, a fost vandut rapid in Florida, fiind livrat de insusi boss-ul brandului italian Stephen Winkelmann. Masina a fost atunci personalizata cu accesorii unice incluse in programul Ad Personam.

La numai o luna dupa perfectarea vanzarii si celebrarea recordului, proprietarul Lamborghini-ului de colectie a scos exemplarul la vanzare pe site-ul de licitatii eBay. Pretul cu care a fost achizitionat initial exemplarul a fost de 419.892 de dolari, ceea ce inseamna ca ne putem astepta ca licitatia sa dubleze suma platita de american.

Pentru a dovedi originalitatea masinii, proprietarul a publicat pe eBay si o serie de imagini ale masinii care includ printre altele placuta de inregistrare, interiorul personalizat si un instantaneu surprins la iesirea de pe linia de asamblare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru