Nissan dezvolta un coupe compact

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Nissan pregateste un alt model sportiv care se va pozitionat in gama imediat sub 350Z.

Esential

215 CP este puterea maxima de care este posibil sa dispuna noul coupe compact Nissan.

Japonezii de la Nissan pregatesc in secret lansarea unui coupe compact pentru a contracara oferta conationalilor sai de la Toyota si Subaru, care dezvolta si ei un astfel de model, aflat inca stadiul de proiect. Cum cei doi constructori din urma colaboreaza pentru a lansa pe piata un coupe care sa fie rezultatul imbinarii perfecte a celor mai bune tehnologii de care dispun, Nissan isi va folosi experienta acumulata in timpul dezvoltarii ultimelor modele sportive.

Surse din interiorul Nissan sustin ca este vorba de un model care se va pozitiona in gama imediat sub 350 Z, destinat sa urmeze succesul modelului 240 Z. Noul coupe va avea lungimea de aproximativ 4350 mm si latimea in jur de 1750 mm, urmand de beneficieze de o platforma redimensionata a gamei Z. Zvonurile dau doua variante pentru motorizarea coupe-ului compact aflat in dezvoltare. Este vorba de propulsorul de 2.0 litri aspirat natural si de cel de 1.8 litri Turbo, ambele solutii avand o plaja de putere cuprinsa intre 140 si 215 CP.

Via | Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru