Nissan GT-R Tommy Kaira, vedeta Salonului de la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.01.2010
Nissant GT-R Tommy Kaira va fi vedeta Salonului de tuning de la Tokyo. Modelul vine cu un kit aerodinamic nonconformist si cu o serie de modificari mecanice care imbunatatesc tinuta de drum.

Salonul de tuning de la Tokyo va marca anul acesta lansarea unei editii speciale a modelului de performanta Nissan GT-R, pusa la punct de casa de tuning Tommy Kaira.

La nivel exterior, GT-R beneficiaza de o noua infatisare, multumita pachetului aerodinamic ce contine: spoiler frontal si posterior redesenat, praguri laterale, bosaje noi in partea din fata, un deflector nou si bineinteles un eleron urias montat pe portbagaj. Pachetul estetic este completat de un set de jante de 20 de inch, incaltate cu cauciucuri Pirelli P-Zero.

La interior, Nissan GT-R Tommy Kaira vine cu noi scaune sport de tip scoica, o tapiterie din piele fina si praguri cu insertii noi.

Modificarile de ordin mecanic sunt minore, insa au rolul de a imbunatati comportamentul rutier al bolidului. Suspensia standard a fost inlocuita cu un sistem Super Sports, evacuarea a fost reconstruita din titaniu iar sistemul de franare poarta marca Momo/Endless.

via | zercustoms

Comentarii (9)

  • foarte frumos kit-ul exterior
    7 0
  • gtr
    chiar super kitul ...masinuta asta merita toti banutii
    5 0
  • niciodata nu au dezamagit cei de la Tommy kaira
    1 0
  • BMW POWER
    ce sa spun? foarte tare.........................dar tot BMW M6-G-POWER HURRICANE este mai tare.............si nu sariti pe mine,este parerea mea
    5 12
  • comparatia M3-GTR e mai potrivita... M6 e prea greoi si nu are ncio sansa pe circuit (cu toata puterea lui) in fata unui GTR... nu ca M3 ar lua fata unui GTR, dar macar se simte mai in largul lui pe circuit decat M6...
    7 0
  • De ce iar voi?
    Se putea sa nu dam iar peste zeii nostrii cu BMW. Inteleg la stiri cu audi, mercedes sa incepeti cu sa aruncati cu noroi si sa va impanati...da cu Nissan ce aveti?
    Sau poate are BMW un supercar peste ce ofera marcile astea si n-am auzit noi pana acum....
    5 3
  • Gospodarul
    A meritat asteptarea
    Pot sa spun ca inca de la lansarea lui R35 m-am gandit ca o sa vina momentul in care TOMMYKAIRA o sa se dea peste cap si o sa faca un kit pentru masina asta . Frumos realizat ... fara elemente nelalocul lor . Curat

    Felicitarile mele ... asteptam VeilSide
    3 0
  • bmw power
    PT BLUE.DRAGUTULE NU AVEM NIMIC CU NISMO...PT M3, POATE AI DREPTATE.DESI MA INDOIESC.STATI LINISTITI CA NU ARUNC CU NOROI IN JAP CARS
    5 4
  • un taran
    @ Castravetele
    macar in legatura cu GT-R avem pareri comune
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru