Noi detalii despre viitorul Audi A7, rivalul lui Mercedes CLS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.12.2009
Audi A7 va sosi pe piata in vara anului viitor si va imparti aceeasi platforma cu A6. Cu toate acestea, el va fi mai mare, mai atragator si mai scump decat fratele sau.

Audi va dezvalui in cursul anului viitor propunerea sa pentru segmentul sedanurilor coupe si principalul rival pentru pionierul Mercedes CLS. Viitorul model va primi indicativul A7 si va avea la baza conceptul dezvaluit la inceputul anului in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Noul model va fi dezvoltat pe platforma actualului A6, bazandu-se pe o structura de aluminiu, insa va creste in dimensiuni si va adopta un design mai indraznet. Modelul va tinti persoanele cu un statut social mai ridicat, va avea un pret destul de piperat si va adopta un design mai putin practic dar mult mai atragator.

Sub capota modelului se vor afla mai multe motorizari diesel si benzina, regasite si in prezent in gama constructorului din Ingolstadt: un V6 FSI de 2.8 litri, un V6 de 3.0 litri, un V8 de 4.2 litri, alaturi de doua TDI-uri, un V6 de 2.7 litri si un V6 de 3.0 litri. Cel mai probabil Audi va oferi si o versiune hibrida a modelului, insa vor mai trece cel putin doi ani pana atunci.

Lansarea limuzinei germane este asteptata in vara anului urmator, inaintea debutului noii generatii Audi A6.

via | Zercustoms

Comentarii (8)

  • ce urat
    VW TDI consuma ulei, un Logan de 7000 de euro nu!
    ce hidosenie.

    e o ciorba intre a8 si a6....de fapt nimeni nu se pricepe mai bine decat Audi la facut ciorba.

    Uitati-va ce linii are un CLS si ce linii fortate are acest A7.
    9 16
  • esti praf baiatu... te-ai urcat intr-un vw in ultimii 10 ani?

    Masina e foarte frumoasa... cum ziceam si intr-un post mai vechi... pentru o diferenta de 2500 euro... as alege A7 in defavoarea A6.... daca as avea bani de un apartament si mi-as dori o masina desigur...
    9 7
  • pt "ce urat"
    in primul rand probabil ca asta este porecla "faptasului", ma refer aici la cel care a scris comentariul...e clar ca e posesor de Logan pentru ca stie foarte bine lectia cu Logan-ul si nu o stie pe cea cu VW...a existat un singur motor de la VW care consuma ulei, dar acest motor nu mai exista in momentul de fata...si apropo Audi de mai sus care este si subiectul articolului, arata foarte bine..."Ce e frumos si lui D-nzeu ii place"
    6 5
  • andr3i
    @ ce urat
    prietene ai dat dacia din '79 pe un logan prima varianta si ai impresia k ti-ai luat vre un Cayenne.
    sa nu-mi spui k ai logan si e rosu... lesinatule..
    5 7
  • & Mercedes_benz
    NU POATE AUDI sa tina PIEPT cu Mercedes-Benz.
    Trebuie sa fii prost sa crezi ca Audi e la nivelul Mercedes-Benz sau BMW .
    Mercedes-Benz sunteti cei mai buni din lume.
    3 14
  • Laurentiu
    Pt jean si andr3i
    jane si andr3i... dupa ce criteriu iti dai tu seama care sunt posesorii de Logan de zici asa de sigur ca are Logan. Sunteti doi dobitoci fara margini. Nu sunt deloc de acord cu ce a spus "ce urat" dar asta nu ma face sa il cataloghez ca fiind posesor de Logan. Eu am si Logan si Audi deci stiu si de una si de alta. jean tu sigur ai vw deoarece ai facut comparatie imediat intre logan si vw. Asa as putea sa fac si eu comparatie intre vw si audi... si stim cu totii care iese mai sus.... care face parte din categoria premium. Asa ca nu mai cataloga tu posesorii de logan ca fiind de genul lui "ce urat".
    6 1
  • zagado
    Masina e superba, orice s-ar spune!
    2 1
  • Cosmin
    Bravo lor!
    bine ca incearca ( si reusesc...cu succes), sa acopere toate segmentele de piata; iar app de vw si motorul care consuma ulei, e normal cand scoti pe piata zeci de modele de motoare, sa mai si gresesti la unul, nimeni nu-i perfect, dar asta inseamna progres si evolutie, sa invatam din greseli
    tot compara cu "japonezele"...cate modele de motoare au cei de acolo ( vorbesc de cele diesel..de la toyota, honda...)...unul parca 2,2 d...si cate are grupul vag?!?!
    comparatia cu loganul ( chiar si cu renault) e aberanta
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru