Noua cutie automata S Tronic cu 7 viteze de la Audi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.03.2008
Audi a prezentat astazi o noua cutie automata S Tronic cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Audi a anuntat astazi ca va introduce pe modelele sale o noua cutie de viteze cu sapte trepte si dublu ambreiaj care lanseaza o noua strategie in interiorul gamei constructorului german.

Noua cutie cu sapte viteze S Tronic va fi dezvoltata in intregime de Audi si va echipa modelele de clasa medie. Cel mai probabil, noua transmisie va debuta in premiera pe viitorul crossover Audi Q5. Potrivit informatiilor oficiale oferite de constructorul german, noua transmisie cu dublu ambreiaj va putea fi folosita pe modelele cu motoare longitudinale si sistem de tractiune integrala quattro.

Noul S Tronic va putea controla pana la 550 Nm, ceea ce inseamna ca o vom putea vedea pe o gama larga de modele Audi, inlocuind astfel vechea transmisie S Tronic cu sase rapoarte. Optiunile de functionare ale noii cutii introduse de Audi sunt foarte variate, soferul putand opta intre modul Drive sau Sport sau poate schimba singur vitezele.

via | CarScoop

Taguri: Audi, Q5

Comentarii (2)

  • Victor
    Sa vedem daca va fi mai buna sau mai slaba fata de 7G-Tronic de le Mercedes.
    0 0
  • Crysty
    .
    Cred ca mai slaba . Dar o sa aiba grija fanii de la automarket sa o califice drept mai buna fata de cea a Mercedes ca de... doar sunt fani audi ! Apropo... nu am auzit nimic ca ar vrea audi sa ia locul Toyota ? Nu a-ti auzit nimic mai ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru