Noua generatie Dodge Viper soseste oficial in 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.02.2010
Designerul sef Dodge a dezvaluit faptul ca in prezent exista un proiect de dezvoltare pentru noua generatie V12, care urmeaza a fi aprobat de catre oficiali.

Dodge a anuntat anul trecut, prin vocea sefului de design Ralph Gilles, ca se pregateste sa puna punct productiei actualului Viper cu o serie limitata de numai 500 de unitati. Gilles a declarat atunci ca fanii supercarului vor putea face cunostinta cu un inlocuitor abia in 2012, cand pe piata va debuta un nou model, dezvoltat impreuna cu Fiat.

La trei luni de la primele declaratii, Gilles a revenit asupra subiectului cu ocazia Salonului Auto de la Chicago. Designerul a lasat sa se inteleaga ca exista in prezent eforturi pentru nasterea unui urmas, al carui look final urmeaza sa fie aprobat de oficialii constructorului.

Gilles a subliniat faptul ca proritatea Dodge este in acest moment dezvoltarea unei game competitive de sedanuri de clasa medie, crossovere si hatchback-uri, ce ar urma sa fie folosite si de Fiat si de Chrysler in urmatorii doi sau trei ani.

Supercarul iconic va iesi oficial din productie in luna iulie a anului viitor, drept pentru care fanii se vor arata probabil putin dezamagiti de perioada de pauza.

via | egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru