Noua generaţie Mazda6 se va lansa în septembrie la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.04.2012
Mazda6 se va lansa la finele lunii septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris, şi se va inspira masiv din conceptul Takeri.

După ce a debutat în premieră mondială la Salonul Auto de la Tokyo, anul trecut, şi apoi a avut premiera europeană luna trecută la Salonul de la Geneva, conceptul Mazda Takeri a ajuns şi pe tărâm american, la Salonul de la New York.

La fiecare eveniment, Takeri a fost bine primit, semn că viitoarea generaţie Mazda6, dezvoltată pe baza conceptului, strânge încă de pe acum un număr mare de fani.

În cadrul conferinţei de presă desfăşurate la New York, oficialii japonezi au ţinut să anunţe că vom face cunoştinţă cu versiunea de serie a prototipului Takeri, adică cu noul Mazda6, chiar în această toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Conceptul Takeri a fost expus cu un tren de rulare nou şi o configuraţie de propulsie ce îşi va face loc şi pe versiunea de serie a modelului de clasă medie. Este vorba despre un diesel Skyactiv de 2.2 litri, asistat de un sistem start-stop şi o transmisie automată Skyactive Drive.

Jim O'Sullivan, preşedintele executiv Mazda America de Nord, a declarat: "Cu tehnologia Skyactiv şi motoarele de nouă generaţie am demonstrat tuturor că eficienţa motoarelor poate garanta în continuare performanţe dinamice.

Mazda 3 şi CX-5 sunt cele mai bune exemple. Cu Mazda6 vom încerca să rupem monotonia segmentului mediu şi să atacăm puternic rivalii actuali".

via l carscoop

Comentarii (4)

  • Superba.Are niste forme de invidiat ..
    18 1
  • Anonim
    De la Alfa Romeo 159 incoace nu am mai vazut un model cu atata personalitate. O rupere de ritm in cadrul monotoniei care s-a instalat in majoritatea liniilor de limbaj.
    14 2
  • un oarecare
    Este foarte frumoasa, acum trebuie sa o vedem in realitate
    4 0
  • E doar un concept. Sa vedem cat la suta mai ramane in versiunea de serie.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru