Noul Kia Picanto costă 9488 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.06.2011
Kia anunţă că noua generaţie Picanto este disponibilă şi în România. Mezinul gamei coreene costă 9488 de euro în versiunea cu motor de un litru şi nivel de echipare Base.

Lansat în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Geneva, noul Kia Picanto ajunge luna aceasta şi în România. Importatorul brandului coreean în ţara noastră a publicat pe site-ul său preţurile stabilite pentru noua generaţie a modelului urban.

Mezinul Kia vine disponibil cu două motorizări pe benzină, una de 1.0 şi una de 1.2 litri, capabile să ofere 69, respectiv 85 de cai putere. Versiunea entry-level, cea de un litru, este disponibilă şi pe GPL.

Noul Picanto pleacă de la 9448 de euro cu TVA, preţ valabil pentru versiunea entry-level cu nivel de echipare Base. Preţul se reduce considerabil, până la 6797 de euro cu TVA, atunci când modelul este achiziţionat prin programul Rabla.

Nivelul de echipare Base oferă clienţilor şase airbaguri (frontale, laterale şi cortină), ABS cu BAS, faruri de ceaţă, volan reglabil pe înălţime, indicator schimbare treaptă de viteză, sistem audio cu două boxe şi protecţie copii pentru închiderea uşilor spate.

Din păcate, această verisune nu oferă oglinzi electrice, aer condiţionat şi geamuri electrice, dotări echivalente cu un standard minim de confort.

Cei care îşi doresc un nivel de echipare mai generos, Classic, trebuie să scoată din buzunar 10.748 de euro cu TVA. Cea mai scumpă versiune Picanto, 1.0 GSL Comfort cu sistem GPL, ajunge să coste 12.881 de euro cu TVA.

Click aici pentru lista de motorizări şi dotări.

Comentarii (10)

  • hm.. nu vreau sa par carcotas, dar nu e 9.488 euro cu motorul de 1,0 litrii? detalii asa mici nu ar conta discutand pe mess, dar fiind un articol jurnalistic, detaliile separa amatorii de profesionisti, nu?
    5 1
  • Razica
    ...
    scumpaaaaaaa
    8 0
  • Un i10 mult mai scump...
    6 1
  • razvanis
    Kia
    Se mai vand in 2011 masini fara aer conditionat, jenant
    5 3
  • depinde in ce tara esti .. si ce asteptari are publicul de la o masina ...

    in romania pare ilogica achizitionarea unei masini fara aer conditionat ... dar asteptarile publicului de la caruta personala sunt ceva mai jos decat logica ... deci ...
    2 1
  • Atunci cand gramuiesti fiecare ban pe care il dai pe masina se poate sa traiesti si fara AC.
    Sunt mai multe versiuni de Logan care nu au in standard aer conditionat si se vand. In plus multi cae renunta si AC se gandesc si la economia de carburant.
    Nu e totusi atat de scumpa. Daca la versiunea de baza mai adaugi un aer conditionat, geamuri si oglinzi electrice, adica vreo 1500 de euro te apropii ca pret de versiunea de mijloc care, pe langa cele 3 mai are si ceva dotari in plus. Probabil, ca de obicei asa e.
    Ca design imi place cum arata. Un lucru insa nu prea imi place: faptul ca motorul nu are si el un capac. Adica o bucata de pastic de vreo 2 euro care sa acopere"matele".
    7 4
  • scumpa .... mai pui 194.000 si iti iei un SLS
    10 3
  • @
    Arata bine de tot, si daca ar fi sa imi cumpar una, mi-as lua cea cu motorizare de 1.2 cu toate dotarile. Dar din pacate este prea scumpa, si sare deja pe terenul altor branduri.
    7 1
  • danutz
    Sunt preturi aproape identice cu cele ale vechiului Picanto, plus ca nu mai are nici o treaba cu platforma modelului anterior, pe care sta actualul i10 facelift. Sunt preturi normale, nici mari, nici mici, avand in vedere ca vine si cu o serie de noi imbunatatiri tehnologice si a urcat putin, in clasa supermini. La categoria asta, cel mai ieftin e Suzuki Alto, care nici macar geamuri care se deschid manual nu are pe spate (doar se "crapa", ca la masinile cu 3 usi - are insa AC).
    3 2
  • mult
    Costa cat o masina.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru