Noul Kia Soul, primele detalii si imagini oficiale

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 16.07.2008
Un nou crossover subcompact va completa gama Kia. Noul Soul va debuta la Paris, iar din februarie pe piata.

Esential

122 CP va dezvolta motorul pe benzina de 1.6 litri care va echipa noul Kia Soul.
115 CP va dezvolta unitate diesel de 1.6 litri cu geometrie variabila a turbinei care va echipa noul Kia Soul.

Kia a dezvaluit primele detalii si imagini oficiale ale noului crossover subcompact Soul. Noul model Kia urmeaza sa fie lansat in 2 octombrie la Salonul Auto de la Paris, iar incepand cu februarie 2009 va fi disponibil in showroom-urile dealerilor din Europa.

Motorizarile noului Kia Soul vor fi asigurate de doua unitati de 1.6 litri, un propulsor pe benzina de 122 CP si un turbo-diesel cu geometrie variabila a turbinei (VGT) care dezvolta 115 CP, precum si de o unitate pe benzina de 2.0 care va propulsa versiunea de top. Cele doua motoare de 1.6 litri sunt deja familiare in Europa deoarece exista si in echiparea lui Cee’d.

Noul Kia Soul va fi comercializat doar in varianta hatchback cu cinci usi si cu tractiune pe fata. Dimensiunile noului model al constructorului coreean vor fi de 4.105 mm lungime, 1.785 mm latime fara oglinzile laterale, 1.610 mm inaltime si de 2.550 mm pentru ampatament . Kia Soul va avea aproximativ aceleasi dimensiuni cu Nissan Note, punandu-l, astfel, in concurenta directa cu modelul japonez.

Via | Carscoop

Taguri: Cee\'d, Kia, Nissan, Note, Soul

Comentarii (4)

  • mai taie sau adauga
    Voi v-ati uitat un pic la masina.
    Daca da desi eu cred ca nu cum ati putut da cu datele ale tehnica. Lungime 4150mm si ampatament 2550 mm. Eu cred ca le-ati copiat de la un .... sau nu :(.
    0 0
  • Un Priceput
    Mda
    Mda, frumoase pozele generate de calculator. In fapt masina generata electronic in cele 2 pozitii: frontal si 3/4 este suprapusa peste diverse fundaluri. Asta face fi-miu pe calculator zilnic. Avem deci propunerea unei noi jucarii de la Kia. Cumparaturi placute.
    0 0
  • fabia
    Bate tare in Skoda Fabia
    0 0
  • daihatsu materia
    mai sigur e Daihatsu Materia, aproape aceleasi dimensiuni si design. cred ca e colaborare dar asa cum e Ceed cu i30 merge si cu daihatsu. sper sa fie cam pe la 14000 si e buna
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru