Noul Land Rover Defender vine in 2012

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.09.2009
Britanicii de la Land Rover pregatesc inlocuitorul lui Defender. Botezat deocamdata Project Icon, acesta va debuta in anul 2012.

Noul Defender se va naste in curtea celor de la Land Rover in 2012, in urma unui program botezat inspirat "Project Icon". Asa cum ne-a obisnuit pana acum, constuctorul britanic va concepe viitorul model in asa fel incat imaginea masinii adevarate dedicate off-roadului sa fie pastrata.

Land Rover doreste sa scoata pe piata o masina care sa respecte normele de poluare, dar totodata incearca sa pastreze traditia cu care si-a obisnuit clientii.

Project Icon va avea la baza platforma modelelor Range Rover Sport si LR4. Viitorul Defender va avea ca motorizare de baza un propulsor diesel de 2.7 litri, unitatea fiind preluata de la LR4, aceasta iind comercializata doar pentru clientii din Europa. Piata auto din America nu a fost uitata, britanicii optand pentru un motor V8 de 5.0 litri de provenienta Jaguar.

via | Leftlane

Comentarii (5)

  • frumos..........
    1 2
  • @Challenger

    dar nu mai frumos ca tine ! :D
    3 0
  • daca....
    asta daca nu va inchide TATA fabrica. In caz ca nu ati aflat inca... TATA a spus ca doreste sa renunte fie la Jaguar Fie la Land Rover.... Poate era o stire mai mare, avand in vede semnul intrebarii ce dainuie asupra viitorului marcii. Sursa: FastLaneDaily.
    1 2
  • Challenger
    masina nui deloc frumoasa dar este 100% functionala pt ce a fost creata
    2 1
  • edit
    am vazut ca si voi ati postat stirea. scuzele de rigoare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru