Noul Mercedes SLS, dezvaluit partial de noi teasere

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Mercedes a publicat noi teasere ale viitorului supercar SLS. Din pacate acestea nu dezvaluie decat o mica parte din exteriorul modelului.

Dupa ce in primavara a publicat primele imagini cu interiorul supercarului SLS, Mercedes revine in atentia publicului cu o noua serie de teasere ale modelului sportiv.

Fanii constructorului din Stuttgart nu isi vor putea satisface insa curiozitatea, partile esentiale ale masinii si liniile exterioare fiind in continuare bine ascunse. Noua serie de imagini lasa sa se vada o serie de detalii importante de la interior, cum ar fi instrumentele de bord, consola centrala si scaunele, dar tradeaza si deschiderea verticala a usilor si profilul masinii.

Noul Mercedes SLS va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt cu un motor V8 de 6.2 litri, capabil sa dezvolte 570 de cai putere, suficienti pentru a propulsa coupe-ul de 1620 de kilograme. Cu asemenea resurse, SLS va putea atinge 100 de km/h in 3.8 secunde si 200 de km/h in 12 secunde.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru