Noul Renault Megane, lansat pe piata din Romania

De Automarket
Publicat Luni, 04.05.2009
Noul Megane se lanseaza in Romania odata cu cel mai mare showroom Renault din tara.

Noua generatie a modelului Megane isi face debutul oficial pe piata auto din Romania, oferind cea mai avansata expresie a conceptului care a generat succesul generatiilor precedente: un mix excelent de calitate, confort si siguranta. Mai mult decat atat, noul Renault Megane se distinge printr-un design modern si foarte atragator, fiind, fara indoiala, un automobil care se alege atat cu mintea cat si cu sufletul.

Megane este disponibil in trei variante de motorizare si cu trei versiuni de echipare, la preturi ce pornesc de la 12.900 euro cu TVA. Gama ofera un motor pe benzina, 1,6 16V 110 CP si doua turbodiesel CommonRail, 1,5 dCi 105 CP si 1,9 dCi 130 CP. La toate versiunile, cutia de viteze este manuala in sase trepte. Cele trei variante de echipare sunt Expression, Dynamique si Privilege, dotarea standard a versiunii de intrare in gama, Expresion, fiind foarte generoasa. Printre echipamentele standard amintim ABS, EBV, AFU airbaguri frontale si laterale pentru sofer si pasager, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, sistem Isofix.

Renault Megane este modelul care detine cel mai mare punctaj inregistrat la testele de impact EuroNCAP, 37 de puncte din 37 posibile si calificativul cinci stele. Noul Megane beneficiaza de o oferta de lansare generoasa: garantie 4 ani sau 100.000 km si de o oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing.

Noua locatie care gazduieste lansarea oficiala a noului Megane in Romania este o investitie notabila a concesionarului Auto Cobalcescu: peste 18.000.000 euro au fost destinate doar constructiei. Gandit ca un ansamblu multifunctional, acesta reuneste trei showroomuri pentru vanzarea automobilelor noi, Renault, Nissan si Dacia si un centru destinat vanzarii de autoutilitare Renault. Locatia dispune de asemenea de un spatiu pentru vanzari directe piese de schimb si de un centru de vanzari autovehicule second-hand. Service-ul cu suprafata de 7000 mp ofera intreaga gama de servicii de reparatii si intretinere auto.

Amplasat la doar cateva minute de Piata Unirii, pe un teren de 18000 mp, noul centru are o suprafata construita de 26000 mp si dispune de o parcare de 900 de locuri.

In 2001, Auto Cobalcescu devenea primul concesionar bi-marca, Renault si Dacia, din Bucuresti.

In 2008 a ocupat locul 4 la vanzari in reteaua nationala de concesionari. In prezent, pune la dispozitia clientilor sai doua unitati service, un showroom Renault la Opera Center, un showroom Dacia situat pe Bd. Octavian Goga si noul centru integrat Dacia, Renault, Nissan “Auto Cobalcescu Splai”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru